reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ja dzisiaj tez trochę spałam w południe.. bo z bólu i wogóle zmęczona i poddenerwowana byłam tym .,..

ale miałam takier koszmary że żałuję że zasnęłam :-p

mój gotował jajka na śniadanie na śniadanie , więc poprosiłam żeby mi odłożył jedno wcvześniej bo chcę je na pół miękko..
i chciałam sobie takie ciepłe zjeść z masełkiem i solą...
a on mi ołozył i zalał zimną wodą .. i jak obrałam było juz zimne:dry:
więc do mikrofali na 20 sekund i zrobiło się ciepłe ale nie gorące , więc je ugryzłam (przy czym okazało się ze było na twardo jednak) a ono mi strzeliło w twarz:szok: i tym samym poparzyłam sobie całe podniebienie , dziąsło i usta tym sytrzelającym jajkiem , bo żółtko było gorące:confused2:
Kamcia współczuję, ale pamiętaj nigdy nie wkłada się jajka do mikrofali, mój brat kiedyś to zrobił i gdy otworzył drzwiczki mikrofali jajko wybuchło, musiał sprzątać całą kuchnię...

Kamcia współczuję, ale pamiętaj nigdy nie wkłada się jajka do mikrofali, mój brat kiedyś to zrobił i gdy otworzył drzwiczki mikrofali jajko wybuchło, musiał sprzątać całą kuchnię...

teraz to i ja to wiem.. bo moie wybuchło w ustach:confused2:
ale myślałam ze po 20 sek nic sie nie stanie i będzie lekko ciepłe...:sorry:bo takie było jak trzymałam w ręce... yhhhh

Jaka tu dzisiaj cisza ... Ja zaraz brykam do wyrka.Mam dosyć dzisiejszego dnia! :( Dobranoc mamuśki

Teraz na spokojnie doczytałam wszystkie wątki.

Jolek kochana to faktycznie los Wam wrażeń dostarcza! I to kiepskich. Ale jak Twój chłopina taki zaradny to coś sobie znajdzie, trzeba być dobrej myśli. A ten jego były szef to żeby wysrać się miesiąc nie mógł! Za cwaniactwo.

U mnie jutro wizytacja teściowej :( Więc od rana będę latała na miotle. A tak mi się chce, że chocho. Zawsze przychodzi na godzinkę a siedzie ze cztery. W każdym razie jutro się za szybko tutaj nie pojawię :D A jeszcze planujemy w tym tygodniu przenieść nasze akwarium do znajomego i muszę się zabrać za przygotowanie tego do transportu. Ale będę miała miejsce wreszcie na szykowanie kącika dla Mateuszka :D:D:D On chyba wie, że o nim mowa bo mnie kopie jak szalony od paru minut :)

reklama
Ale to nie tylko w Polsce bo w artykule jest napisane, że to wymyśliła komisja europejska a projekty trafiły do wszystkich członków unii... Widocznie nudzą się z nowym rokiem i wymyślają pierdoły, żeby ludzie wiedzieli, że COŚ robią...

miałam na myśli to czyli śmiech ;-)
Vi, jajko do mikrofalówki??? Twój pomysł powinien trafić do księgi rekordów Guinnessa
:tak::tak::tak:

Do góry