_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
taaa z całą pewnością... hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alex a można wiedzieć gdzie to emigrujecie,
Oki lecę do szpitala odezwę się potem
Kamcia współczuję, ale pamiętaj nigdy nie wkłada się jajka do mikrofali, mój brat kiedyś to zrobił i gdy otworzył drzwiczki mikrofali jajko wybuchło, musiał sprzątać całą kuchnię...mój gotował jajka na śniadanie na śniadanie , więc poprosiłam żeby mi odłożył jedno wcvześniej bo chcę je na pół miękko..
i chciałam sobie takie ciepłe zjeść z masełkiem i solą...
a on mi ołozył i zalał zimną wodą .. i jak obrałam było juz zimne
więc do mikrofali na 20 sekund i zrobiło się ciepłe ale nie gorące , więc je ugryzłam (przy czym okazało się ze było na twardo jednak) a ono mi strzeliło w twarz i tym samym poparzyłam sobie całe podniebienie , dziąsło i usta tym sytrzelającym jajkiem , bo żółtko było gorące
To w miarę blisko i mają tam dobre jedzenie przede wszystkim pieczywo w Anglii właśnie dobrego pieczywa mi brakuje.Do Niemiec.
Kamcia współczuję, ale pamiętaj nigdy nie wkłada się jajka do mikrofali, mój brat kiedyś to zrobił i gdy otworzył drzwiczki mikrofali jajko wybuchło, musiał sprzątać całą kuchnię...
Ale to nie tylko w Polsce bo w artykule jest napisane, że to wymyśliła komisja europejska a projekty trafiły do wszystkich członków unii... Widocznie nudzą się z nowym rokiem i wymyślają pierdoły, żeby ludzie wiedzieli, że COŚ robią...