reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

zanka w takim razie warto poczekać na taki, który będzie ci sie w 100% podobał, w końcu masz sie w nim czuc wspaniale :))) a jak nie ma dresiku to jest jeszcze wieeele innych sposobów na dobry humorek, więc nic tylko sie usmiechac, szczególnie jak sloneczko na zewnątrz :)))

reklama
bra a wiesz co jest najlepsze: nigdy, przenigdy, nie pomyślałabym że można mieć taką radochę z kupna domowego dresiku:-D:-D

zmienia się myślenie w ciąży, oj zmienia :-)

melia co się dzieje ???

kochana ja mam to samo :D jakis czas temu kupiłam nowe spodnie, takie zwykłe materiałowe z pasem na brzuszek , a sprawiły mi tyle radochy, że szok :))))

to jest własnie najfajniejsze :) ja sama widze po sobie jak się zmieniłam :) wcześniej największa radocha to dobry kremik, sexi ciuszek , a teraz małe spioszki i pokoik dla malucha hehe. to mnie cieszy najbardziej!!!!! :D

bra dokładnie :-)
tylko żeby o sobie nie zapomnieć na dobre.... Ty wiesz o czym ja piszę :-)

jedna z moich koleżanek siedzi z dzieckiem w domu już rok, nie ma pracy...
jak się dowiedziała że ja wracam od razu do pracy po macierzyńskim to stwierdziła że ona by tak dziecka nie porzuciła...
ale nie w tym sens.. ja widzę co robi z kobietami takie ciągłe siedzenie w domu i nic nie robienie, niby można wyjść do sklepu, na spacer itp ale to nie dla mnie !!!

"nie porzuciła" ... jak to brzmi... :) jakbyś miała po macierzyńskim zostawić dziecko samo w domu bez opieki hehe. ja kiedys tez nie wyobrażalam sobie siedzieć w domku i nie pracowac, ograniczać się tylko do dziecka, ale zważywszy na to, że nie będzie innego wyjścia, przywykłam do tej myśli. jednocześnie nie krytykuję osób, które szybko chcą do pracy wrócic, bo je rozumiem :) sama będę szukała jakiejśc alternatywy , by nie zwariować :) może wrócę na studia? kto wie ;)))

Witam ale mam super humorek. Rano był listonosz i przyniósł sukieneczkę którą dla małej zamówiłam, jestem mega zadowolona z zakupu mimo że sukieneczka używana wygląda dokładnie jak nowa.

reklama
A ja mam znowu wkur** !!!! Mój M zadzwonił do byłego szefa upomnieć się o kasę i ten dupek mu wyjeb***,że nie wie czy mu zapłaci bo na jego miejsce musi teraz kogoś droższego zatrudnić !!!! Zaoszczędził sobie na M i teraz jeszcze nie chce mu wypłacić.Mam ochotę sama do niego zadzwonić ale boję się pogorszyć sytuację !

Do góry