Witam i miłych walentynek życzę. Ja planuję karpatkę i mały prezencik myślałam o sexownej bieliźnie, ale dla ciężarnych nie produkują, a w przed ciążowe cycki mi nie wchodzą. Ale piękny dzień normalnie nie wierzę w tą pogodę wczoraj lało cały dzień i zimno jak diabli było a dzisiaj piękne słoneczko.
reklama
Witam się Walentynkowo :-)
Zajadając ciacho teściowej, nadrobiłam weekendowe zaległości.
Witam nową majóweczkę
Salsera - gratuluję zakupionego autka.
Wszystkim życzę zdrówka!
I jak zwykle resztę zapomniałam ;-)
My mieszkamy w 2 pokoojowym mieszkanku, z czego większy pokój jest z kuchnią. Póki co mały będzie spał z nami w mniejszym pokoju. Mężulek zwolnił juz trochę miejsca w przedpokoju, muszę poprzenosić swoje i komoda będzie Krzysia Problem mamy z łóżeczniem, bo pod półkami nie chcemy stawiać, przestawimy tam nasze łóżko, komodę postawimy pod okno, za nią łóżęczko, które niestety będzie stało pośrednio między oknem a drzwiami. Musimy tak się przemeczyć przez rok (jak dobrze pójdzie), wzielismy kredyt i mieszkanko się buduje...
Walentynki spędzamy na spokojnie. Przygotowałam na rano kartkę walentynkową z niespodzianką, a jak wstałam czekało na mnie zrobione przez niego serce z papieru - mały gest a jaki wzruszający :-) Miałam robić coś specjalnego, ale mężulek mi zabronił, jak wróci będzie robić placki ziemniaczane. Jak się najemy pysznych pklacków, to w sypialni może być leniwie
Piękne słońce za oknem, zresztą cały weekend nas nie opuszczało. Doświadczyliśmy nawrotu zimy ponad -10 oC i masy śniegu.
Zajadając ciacho teściowej, nadrobiłam weekendowe zaległości.
Witam nową majóweczkę
Salsera - gratuluję zakupionego autka.
Wszystkim życzę zdrówka!
I jak zwykle resztę zapomniałam ;-)
My mieszkamy w 2 pokoojowym mieszkanku, z czego większy pokój jest z kuchnią. Póki co mały będzie spał z nami w mniejszym pokoju. Mężulek zwolnił juz trochę miejsca w przedpokoju, muszę poprzenosić swoje i komoda będzie Krzysia Problem mamy z łóżeczniem, bo pod półkami nie chcemy stawiać, przestawimy tam nasze łóżko, komodę postawimy pod okno, za nią łóżęczko, które niestety będzie stało pośrednio między oknem a drzwiami. Musimy tak się przemeczyć przez rok (jak dobrze pójdzie), wzielismy kredyt i mieszkanko się buduje...
Walentynki spędzamy na spokojnie. Przygotowałam na rano kartkę walentynkową z niespodzianką, a jak wstałam czekało na mnie zrobione przez niego serce z papieru - mały gest a jaki wzruszający :-) Miałam robić coś specjalnego, ale mężulek mi zabronił, jak wróci będzie robić placki ziemniaczane. Jak się najemy pysznych pklacków, to w sypialni może być leniwie
Piękne słońce za oknem, zresztą cały weekend nas nie opuszczało. Doświadczyliśmy nawrotu zimy ponad -10 oC i masy śniegu.
jolek - przepiękne serce :-)
Wcześniejsze ciastka, tez mi się bardzo podobały. Chyba zaraz zacznę coś pichcić ;-)
No i odkurzyć jeszcze muszę... Za to 2 prania i łazienka zrobione.
persefona - drugi głos oddany
Miłego dnia Wszystkim życzę :-)
Wcześniejsze ciastka, tez mi się bardzo podobały. Chyba zaraz zacznę coś pichcić ;-)
No i odkurzyć jeszcze muszę... Za to 2 prania i łazienka zrobione.
persefona - drugi głos oddany
Miłego dnia Wszystkim życzę :-)
karolq8
Fanka BB :)
pyszny prezent Ja tez moglabym pomoc
Styna ciacho czeka na M obiecałam że zjemy wspólnie bo przecież ja nie powinnam jeść słodkiego,ale chyba dzisiaj na troszkę mogę sobie pozwolić... Jak mój łasuch nie zje wszystkiego to Ci podeślę kawałek A swoją drogą wiedział co kupuje... niby dla mnie a wiadomo że on to w większości zje
persefona
Fanka BB :)
jolek sama bym coś takiego zjadła :-) Póki co - zrobię chyba chruściki, bo coś słodkiego za mną chodzi. Niestety w sobotę mam jeszcze jeden dość ciężki egzamin,więc muszę znaleźć chwilkę na naukę jeszcze. Mężowi kupiłam grę planszową - erotyczną dla par;-) Poza tym zrobiłam mu niespodziankę multimedialną - pokopiowałam nasze zdjęcia i zrobiłam humorystyczną prezentację komputerową od momentu naszego poznania ;-)
Życzę udanych walentynek
Życzę udanych walentynek
reklama