reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dzień dobry Majówki! ;D

Dzisiaj piękny słoneczny dzien w Gdańsku! Ja na walentynki zrobiłam mojemu mężowi taki prezent- zleciłam pewnej Pani która rysuje aby zrobiła karykaturę mojego męża na żaglówce.. bo on uwielbia żeglować ;) Oczywiście nie wytrzymałam i dałam już mu ją wczoraj.. Ja jeszcze czekam na prezent bo mąż o 15 wraca z pracy, więc może też coś dostanę ;) Poza tym jutro wizyta u lekarza.. Pozdrawiam i szczęśliwych, pełnych miłości walentynek! ;)

reklama
Witaj Jolanto:):)
To miałaś super pomysł na prezent.... Ja się mojemu zrewanżuję niedługo bo ma imieniny:)
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na wieści :)

Widzę, że Walentynki upływają pod znakiem prezentów... Mój M właśnie wrócił z pracy z pięknym bukietem róż i jak to powiedział: są dla mojej kochanej żonki i naszego syneczka bo to dzień miłości a ja bardzo was kocham....
Fajna i miła niespodzianka, ja niestety nie mam nic dla niego oprócz miłości...
Miłych Walentynek Kochane...

Hejka piękne słoneczko ale mroźno :tak:

A Ja zapakowałam mężowi pluszowe serduszko z napisem Kocham Cię do pojemnika na kanapki i z resztą dałam mu do pracy :tak: i nie dawno napisał mi mmsa On i to serduszko i napisał że też mnie kocha i że dziękuję że jestem z Nim w potrzebie itp itd no kurcze wzruszyłam się i tyle bo piękne to było :-)

Babeczki nie obawiajcie się tego co będzie bo wiadomo raz będzie lepiej raz gorzej ale zobaczycie że górę bedzie brało to że jesteście razem że macie siebie że możecie patrzeć jak Wasza miłość ( bo dziecko to przecież jej owoc) rośnie , rozwija się , pierwsze gesty, słowa ,to coś pięknego i niezapomnianego :tak:

Dla wszystkich Całusy na te Walentynki! Kochajcie się w dzień i w nocy :-D
wszystkie pomysły , drobiazgi , słodkości są super i rzeczywiście niby nic a jak cieszy!

Hejo wszystkim Walentynkom ;-)
ja dzisiaj wysylam do swojego mezusia co godzine smsy, ze go kocham. Od rana sobie krawcuje, wszywam pasy do 2 nowych par spodni, bo ze starych juz wyrastam powoli i zaraz pedze do sklepu po drozdze, bo bede piekla rogaliki z marmolada, ktore mij mezus uwielbia, a na kolacje jak wroci z pracy uszykuje karkowke po cygansku. Z racji kiepskich finansow walentynki w tym roku bez prezentow ale za to przy romantycznej kolacji przy swiecach. Oczywiscie w miedzy czasie porysznic, make-up, a po kolacji jakies seksi wdzianko :-D

Jolek
sliczny torciak.. mniaaam,..

moje plany poszły w łeb:-p
ładnie się wypacynkowałam , i mieliśmy iść na spacer ..
więc się wybraliśmy... hmmm
jak już dochodzilismy do placu zabaw to grad zaczął padać mimo że świeciło przed chwilą słoneczko:sorry: więc w długą do domu... w połowie drogi powrotnej na chwilę się rozjaśniło.. i za chwilę deszcz:eek: no i nie wiem na co ja sobie włosy prostowałam:confused2::-p
do domu wróciłam mokra, w ładnych przemokniętych eleganckich ciuszkach bucikach na koreczku no i... "dżokejce?" mojego męża na głowie:-D:-D:-D żeby te włosy całkiem nie zmokły;-)

teraz się szykuje obiadek , mała śpi... a ja chba wezmę się za to ciasto:-p
bo mi jolek apetytu na słodkie narobiła:-D

Kamcia a jaką ja mam chcice na to moje ciasteczko ale obiecałam,że poczekam na M to poczekam ;/

Jolek ale piękny torcik walentynkowy!!
Mój M z samego rana wysłał nam pięknego sms, a potem zrobił mi niespodziankę bo poszedł do kafejki i pogadaliśmy sobie na skype. Tak sie ucieszyłam, że go zobaczyłam, że aż miałam łzy w oczach, ja tak strasznie za nim tęsknię, że czasem już nie daje rady. Ale musimy wytrzymać jeszcze te kilka miesięcy a potem już będziemy cały czas razem. I właśnie to trzyma mnie jakoś jeszcze na siłach.

Pozdrawiam walentynkowo!!

reklama
Jolek - ciacho na pewno będzie pyszne, a czym później skosztujesz tym lepiej Ci zasmakuje :)
Heh też dostałam takiego mini torcika w kształcie różowego serducha z napisem "kocham Cie" :D nie wiem skąd mój M go wytrzasną i to jeszcze przed pracą :) niestety nie zdążyłam fotki zrobić bo nie wytrzymałam i go zjadłam :) pycha...

Jeszcze zamierzam zrobić koktajl bananowy na wieczór... hehe podobno banany są jednym z afrodyzjaków... ciekawe co z tego wyniknie :)

Oh i jeszcze tylko 2h i do lekarza już nie mogę się doczekać USG i mojego Maleństwa :)

Do góry