reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

aaniaap czekamy z niecierpliwością na wieści i obyś nie musiała zostać w szpitalu, kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

reklama
Marzena zdrówka dla córeczki

aniap &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Cześc Laseczki:-)
Miałam zajrzeć wczoraj ale net mi nawalał:-(
Dziewczynki napędziły mi wczoraj stracha bo praktycznie się nie ruszały:-(postanowiłam poczekać i w nocy jak tatus do nich przemówił to zaczęły szaleć:tak:

Witajcie wieczorkiem
Dziś robiłam sobię tą glukozę i niestety u mnie wynik jest wysoki,mam nadzieję że sama dieta wystarczy, własnie sobie czytam co wolno a czego nie:no:, same ograniczenia.
No nic damy rade

Marzenko zdrówka dla małej :*

Futrzaczku jak Szymek?

Paula a kiedy wizyta u lekarza??

Poziomka u nas tydzień zleciał spokojnie, nawet za dużo do nadrabiania nie masz.

reklama
Do góry