reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej laseczki :-)

Weekend to i nawet nie napisałyście za dużo, wczoraj teściowa robiła imieniny i cały dzień coś tam pomagałam i się krzątałam po domu i jakoś nie było kiedy zaglądać na BB. Dziś już po śniadanku. Pogada u nas dziś ponura ale ciepło bardzo 11C, więc nawet sobie okno otworzyłam, żeby przewietrzyć pokój i tak świeżo teraz pachnie. Szkoda, że zima ma jeszcze wrócić. Dziś wieczorkiem jadę do moich rodziców i może mnie nie być do wtorku, bo nie wiem jak tam u mamy wyjdzie z czasem, bo pewnie atrakcji mi nie zabraknie, a właściwie to ja będę atrakcją, jak przyjadę. Wczoraj z M obstawialiśmy ile osób przyjdzie w ciągu dwóch dni zobaczyć jak Marzena wygląda w ciąży, czy się zapuściła, czy w miarę wygląda :-D Ale ja się przygotowałam: zrobiłam sobie w piątek odrost i henne na brwi i czuję się super, więc będę wyglądać olśniewająco, mam nadzieję :-D nie ma to jak pozytywna samoocena, to podobno połowa sukcesu i tego się trzymam :tak:;-)

Zdrówka życzę tym co ciut zaniemogły, uważajcie na siebie Kochaniutkie :-)

Noga mi ścierpła, bo siedziałam po turecku i nie chcą te mrówki zejść.

reklama
Pobudka ...

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :):)

Nawet dobrze się dziś czuję, to chyba dlatego,że za oknem słonko świeci i już nie ma takiego mocnego wiatru :):) Ja już po śniadanku, M odsypia nockę więc mi się nudzi :(

Miłego dnia wszystkim życzę :)

melia moja tesciowa dzisiaj robi imienieny choc obchodzila je wczoraj:) czy czasem Twoja tesciowa tez nie ma na imie Agata;-)?

Hope ale słodzinka z Twojego psiaczka!!

Styna zdrówka życzę!!

A ja też trochę świeżego powietrza wpuściłam do domku i od razu jakoś tak lepiej się zrobiło.
Pozdrawiam niedzielnie.

Witam niedzielnie,

Hope, o ile mnie pamięć nie myli to te nowe psiaki z przychówku? szczeniaki są zawsze słodziachne, i jak ładnie pachną :))

Dzisiaj mam dziwny dzień, śniło mi się coś strasznie głupiego,więc chodze zazdrosna i zła jak osa od rana:D a mąż spi słodko i jeszcze nie wie co go czeka ha ha

oczywiście,żeby było ciekawiej już zdążyłam być w sklepie po świeże pieczywo i będzie duże sniadanko

No Melia jesteś fest przygotowana, ruszaj na podbój, a niech im oczy wyjdą :)

Jaipur, w ciąży miewam niemal same głupie sny, a mój wypada tam zawsze jako ciemny charakter..

hope śliczny psiaczek... zazdroszczę mieć takiego słodziaka w domu:-)

a własnie mi się przypomniało że miałam napisąc jaki to horror oglądałam ,
nie wiem czy to nowy czy stary film ale tytuł to "Posłańcy"

mnie nadal głowa boli .... mam nadzijee że tapogoda szybko minie... yhhhh

miłej niedzielki , ja wpadnę wieczorkiem

Witam was
Ja chyba troszkę lepiej się czuję, nasmarowałam się Amolem na noc i Wickiem pod nosem posmarowałam aby móc oddychać i o dziwo, nie jest tak źle, zobaczymy co będzie potem bo mnie jak coś bierze to na wieczór najbardziej, no ale fakt jest że łatwo się nie dam. Czekam dzisiaj na ważny telefon bo wczoraj była taka para oglądać pokój i jak się zdecydują go wynająć to nie będziemy musieli się wyprowadzać, i to by mi najbardziej pasowało, ponoć ma się odezwać po 16 więc trzymajcie kciuki. A teraz buźka ja lecę do pracy.

Hope - sliczny psiak, ach jak ja bym chciala zeby moj znow byl taki maly slodki i bezbronny :-D
my tez wczoraj mielismy filmowy wieczor - ogladalismy "Zapach kobiety" i "Czlowiek ringu".
a teraz ogladam padajacy snieg za oknem :wściekła/y: takie wielkie platy leca ze prawie nic nie widac, pewnie polezy kilka godzin i sladu po nim nie bedzie bo nie ma mrozu jakos specjalnie...

styna - trzymam kciuki zeby sie zdecydowali na ten pokoj.

reklama
Do góry