reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Biedulki wszystkie choruszki, życzę zdrówka i dobrego samopoczucia.
A mnie dziś mąż na cały dzień na wyjazd zabrał. Tyłek mnie boli, bo byliśmy w kinie na 2 filmach każdy po 2 godziny, w aucie też ponad godzinę w jedną stronę, tak że nasiedziałam się, ubawiłam na filmach, no i zakupy. Super dzień.

reklama
zanka, tylko nie powiedziałaś dziewczynom ,ile obróbka potrwa:-D tydzień??

Wszystkim niedomagającym i chorującym, obolałym - dużo pozytywnej energii przesyłamy z juniorem:-)

U mnie też dzień jak niedziela, z tym ,że ekipa remontowa była do 15, ale olaliśmy ich rano i spaliśmy sobie na pięterku.Mój pies nawet nie chciał nadzorować, jak zwykle to siedzi przy nich, miesza nosem gips i ogólnie aktywnie uczestniczy(mam pewne podejrzenia, że chciał ukraść im pizze jak pojechałam do miasta- bo go zamknęli w pokoju , ponoć już był nieznośny:D)

Potem byliśmy na obiad na jedzonku chorwackim, ale nie jadłam mięska grillowanego, bo bym pewnie umierała po.Tylko zupka i warzywka.I deserek:D bo byłaby porcja głodowa jak na mnie.
a jak wróciliśmy do domu to położyłam się i godzinkę temu wstałam.Teraz czekam na atrakcje wieczorne od męża;-)

jaipur mój psiak też lubi uczestniczyć w pracach remontowych. Przy malowaniu najlepiej wychodzi mu ściąganie taśmy ochronnej np.z futryn, lubi też panu narzędzia podkradać i chować jak gdzieś na wierzchu leżą.

Matusia to faktycznie dzionek na siedząco. A jakie ciekawe filmy oglądałaś ??

No trochę straszny ten 3D, bo jak dla mnie to za długo trupy pokazywali i kilka razy oczy zamykałam, ale mąż zapowiedział, że to przygodowy i za każdym razem w takiej chwili przypominałam Mu, że "ładna mi przygoda"

A ja mam takiego dzidziolka na klacie i spać mi się nie chce to go sobie miziam i gapię się w laptoka

chloptas 3.jpg

reklama
Do góry