reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

u mnie zimy już nie ma od samego pocżatku stycznia:-p teraz mamy czas sztormóww wiatrów i deszczów:confused2: yhhh

a mi dzisiaj strzasznie duszno normalnie mogłabym pić i sikać i pić i sikac..
ale nadal mi duszno:eek:

reklama
Ja taka przymulona w dodatku ból pleców nie daje mi normalnie funkcjonować i podbrzusze mnie lekko ćmi. Młody jakiś też niemrawy kopie co jakiś czas ale tak leniwie. Ciekawe jak długo to wiatrzysko się utrzyma :confused:

mi tam dobrze w konkubinacie i nie zamierzam tego zmieniac :-D
Alex- co znaczy w zastepstwie? ktos inny trzymalby malego na rekach w kosciele a inna osoba bylaby wpisana jako chrzestna czy jak?

Dokładnie tak jak piszesz.

No też będę próbować szukać innej parafii może się uda.

Hej dziołszki,
Puściutko tu jak co weekend.... ja jestem po wczorajszej sesji, było śmiesznie, teraz czekamy na obrobione foty i może Wam je pokażę - jak zasłużycie ;-)
Za chwilę odpalamy z mężulkiem projektor na całą ścianę i lukamy filma "Next Three Days" a do tego popcorn i cheetosy - standardowo :-) Dupa urośnie podwójnie o tego ale co tam...korzystam póki jeszcze mogę :-)

Życzę Wam miłego sobotniego wieczorku !!!! :-)

a ja mimo że znuzona i wogóle..
to moja mała tak kopała w południe że zasnąć nie mogłam...
eheh
znów mnie głowa zaczyna boleć..

zanka ja tez czekam na zdjecia..
no kto jak kto ale my to zasłużyłysmy napewno:-D

I ja się witam wieczorową porą.
Dzień zleciała na niczym , mały spacer, mała kawka u siostry, ogólnie nudna sobota bez atrakcji:-(, a do tego nie najlepiej się dziś czuję jakaś przemęczona i obolała, sama nie wim co się dzieje, chyba muszę iść do łóżeczka:-)

reklama
zanka zgadzam się z kamcią, kto jak kto ale my zdjątka zobaczyc musimy ;) dołączam sie też do jolek, jak fotograf się będzie ociągal, to daj znać my sie tym zajmiemy ;)

Do góry