reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cze dziewczynki:))
Moim zdaniem nacięcie przy moim 1 porodzie było troche niepotrzebne ale Gosia musiała się szybko urodzić,bo cały czas spadało jej tętno. Cięcie było na 4 szwy bardzo szybko i ładnie się wygoiło a teraz mam tylko cieniutką jasną blizne której na dobrą sprawe nie widać. Czasami jak mam @ to troche na początku ciągnie. Przy 2 porodzie było bez cięcia i nie żałuję bo różnica jest kolosalna!! Teraz też będę chciała bez:)

U mnie dzisiaj słoneczko,M zmierzył wczoraj temperaturke;))) i dzięki czemu się rozgrzałam i dzisiaj czuje się lepiej:)) Dzisiaj na 15 śmigam do położnej po skierowanie na badania

Tichonek fajny maluch:))

Annaso &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte

U mnie na obiadek dzisiaj schabowe mizeria i ziemniaczki mmmmmmmmmmmmniam

reklama
Witajcie poniedziałkowo :)!

Annanaso - &&&&&&&&&&&&&&& i daj znać :)

a u mnie na obiad gulasz z pyzami i buraczkami, mniam ;) chociaż Poziomki - mizerię tez bym sobie zjadła...

Witam nowe mamusie :)
Mnie dzisiaj straszliwie męczą mdłości - i na nic nie mam ochoty. Zmuszam się, żeby zjeść co nieco ;/

Hejka babeczki :-)
U mnie ok właśnie Szymek zasnął więc mam troszkę luzu. Na obiadek mam krokieciki z mięsem i pieczarkami do tego barszczyk czerwony ale kurcze teraz to bym zjadła wszystkie te Wasze obiadki po kolei pychotka :tak::tak::-D:-D
annaso- trzymam kciuki za udaną wizytę
poziomki- oby badania wyszły rewelacyjnie &&&&&&
basiek- mam nadzieję że odpoczynek w domciu pomógł mnie zaczął łapać katarek ale po wczorajszej miksturce( gorące mleczko czosnek miodek) mojego męża już mi o niebo lepiej

Co do nacinania mnie to też nie ominęło choć nie żałuję sama widziałam że jest potrzeba bo parłam i nic a tak raz ciach i Szymcio wyskoczył. Zszywanie w ogóle nie bolało pisałam w tym czasie sms do rodziny znajomych więc naprawdę luz. A i po nie było tak źle wiadomo około tygodnia dyskomfort w siadaniu a potem już super i teraz nic nie czuję ani nawet nie widzę :-D:tak:

Dzień dobry:-)

Ja dziś spałam do 11:szok: ale od 5-7 miałam przerwę, obudziłam się na siusiu i nie mogłam zasnąć.No ale i tak w łóżku zostaję (przeniosłam się tylko z sypialni do salonu;-) ) więc za dużo dnia nie tracę.

Ale kusicie pysznymi obiadkami:-)ja nie wiem co dziś teściowa przyniesie :) najgorsze że nie mam kapusty, i nie mam co podjadać:baffled:

annaso czekamy na wieści. trzymam kciuki ;)
poziomki za Twoje badania też!

Futrzaczek odpoczynek w domku pomógł i to bardzo :) Dzisiaj już jestem w pracy chociaż nadal trochę kaszlę ale nie wyobrażam sobie kolejnego dnia leżenia w domu :D

reklama
Wy też biegacie w nocy siusiu??? Bo ja od jakiegoś czasu po kilka razy:/

Basiekkk jak nie możesz to się nie zmuszaj bo będziesz gorsze mdłości miała.

Do góry