reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
A ja kupiłam sobie *spam*, bo troche mnie wzieło przeziębienie, otworzyłam powąchałam i odstawiłam do szafy. za żadne skarby tego nie przełknę. Jak powąchałam to zaraz wróciły mi dolegliwości 1 trymesru...

Zrobiłam tak samo powąchałam i wstawiłam do szafki, ale musi być skuteczny bo jak tylko pomyślałam że muszę to świństwo wypić to od razu poczułam się lepiej ;-) Ale ja ogólnie nie mogę pić żadnych leków bo od razu wymiotuję mam tak od lat, nawet plusz powoduje u mnie wymioty.

Witam was, muszę wam powiedzieć że w angielskiej telewizji jest taki program o kobietach które rodzą, jest to program dokumentalny i naprawde wszystko jest pokazane zamieszczę linka bo może któraś chce zobaczyć One Born Every Minute - 4oD - Channel 4 Jak klikniecie play to najpierw są reklamy, więc się nie przejmujcie niestety nie da się ich ominąć

aniap...musisz się przmóc - powiedz sobie, że to dla dobra Maleństwa! Nie wiem czy juz piłas glukozę...ale skoro to przetrzymałaś to dasz rade i z prenalenem ;-)
Tak jak napisały dziewczyny, wypic szybko i najlepiej popic czyms smaczniusim - ja zawsze popijam sokiem z czarnej porzeczki. Szczerze mówiąc to po kilku razach da się przyzwyczaic i do smaku i do zapachu tego syropu...

aj ja tez z tymi syropami wszystkimi mam problemy:dry: Wogole nigdy lekarstw nie lubilam brac a teraz musze pamietac o witaminach i zelazie eh:-p

Wogole zauwazylyscie ze juz Pazdziernik 2011 sie pojawil:szok: Jak ten czas zapitala

A ja kupiłam sobie *spam*, bo troche mnie wzieło przeziębienie, otworzyłam powąchałam i odstawiłam do szafy. za żadne skarby tego nie przełknę. Jak powąchałam to zaraz wróciły mi dolegliwości 1 trymesru...

Ja albo stracilam kompletnie wech i smak albo cos ze mna nie tak, bo mi nawet smakowal ten syropik:)
Gulnelam jedna miareczke zobaczymy czy pomoze;-)

Wisienka po jednej miareczce to raczej lepiej Ci nie będzie. Nie wiem Jak Ty się do tego ustosunkujesz ale ja go piję rano i wieczorem,bo z tego co na opakowaniu pisze to 3 razy dziennie. Co do smaku i zapachu to mój M próbował i stwierdził,że jest super i zapach mu też odpowiada.

Ok dziewczyny lecę do pracy jutro wolne więc se z wami więcej pogadam miłego dnia trzymajcie się ciepło i walczcie z wirusami

Wisienka po jednej miareczce to raczej lepiej Ci nie będzie. Nie wiem Jak Ty się do tego ustosunkujesz ale ja go piję rano i wieczorem,bo z tego co na opakowaniu pisze to 3 razy dziennie. Co do smaku i zapachu to mój M próbował i stwierdził,że jest super i zapach mu też odpowiada.

Zamierzam pic sumiennie wg ulotki rano poludnie wieczor po15ml przez max 7 dni:) Ale jak to bedzie to wyjdzie w praniu bo czasem zdarza sie ze nie jestem konsekwentna...

reklama
Z tego co pamiętam to według ulotki jak będziesz piła to ta buteleczka nie wystarczy na 7 dni

Do góry