reklama
A ja kupiłam sobie *spam*, bo troche mnie wzieło przeziębienie, otworzyłam powąchałam i odstawiłam do szafy. za żadne skarby tego nie przełknę. Jak powąchałam to zaraz wróciły mi dolegliwości 1 trymesru...
Zrobiłam tak samo powąchałam i wstawiłam do szafki, ale musi być skuteczny bo jak tylko pomyślałam że muszę to świństwo wypić to od razu poczułam się lepiej ;-) Ale ja ogólnie nie mogę pić żadnych leków bo od razu wymiotuję mam tak od lat, nawet plusz powoduje u mnie wymioty.
Witam was, muszę wam powiedzieć że w angielskiej telewizji jest taki program o kobietach które rodzą, jest to program dokumentalny i naprawde wszystko jest pokazane zamieszczę linka bo może któraś chce zobaczyć One Born Every Minute - 4oD - Channel 4 Jak klikniecie play to najpierw są reklamy, więc się nie przejmujcie niestety nie da się ich ominąć
gag
Fanka BB :)
aniap...musisz się przmóc - powiedz sobie, że to dla dobra Maleństwa! Nie wiem czy juz piłas glukozę...ale skoro to przetrzymałaś to dasz rade i z prenalenem ;-)
Tak jak napisały dziewczyny, wypic szybko i najlepiej popic czyms smaczniusim - ja zawsze popijam sokiem z czarnej porzeczki. Szczerze mówiąc to po kilku razach da się przyzwyczaic i do smaku i do zapachu tego syropu...
Tak jak napisały dziewczyny, wypic szybko i najlepiej popic czyms smaczniusim - ja zawsze popijam sokiem z czarnej porzeczki. Szczerze mówiąc to po kilku razach da się przyzwyczaic i do smaku i do zapachu tego syropu...
karolq8
aj ja tez z tymi syropami wszystkimi mam problemy Wogole nigdy lekarstw nie lubilam brac a teraz musze pamietac o witaminach i zelazie eh
Wogole zauwazylyscie ze juz Pazdziernik 2011 sie pojawil Jak ten czas zapitala
Wogole zauwazylyscie ze juz Pazdziernik 2011 sie pojawil Jak ten czas zapitala
wisienka87
A ja kupiłam sobie *spam*, bo troche mnie wzieło przeziębienie, otworzyłam powąchałam i odstawiłam do szafy. za żadne skarby tego nie przełknę. Jak powąchałam to zaraz wróciły mi dolegliwości 1 trymesru...
Ja albo stracilam kompletnie wech i smak albo cos ze mna nie tak, bo mi nawet smakowal ten syropik
Gulnelam jedna miareczke zobaczymy czy pomoze;-)
Wisienka po jednej miareczce to raczej lepiej Ci nie będzie. Nie wiem Jak Ty się do tego ustosunkujesz ale ja go piję rano i wieczorem,bo z tego co na opakowaniu pisze to 3 razy dziennie. Co do smaku i zapachu to mój M próbował i stwierdził,że jest super i zapach mu też odpowiada.
wisienka87
Wisienka po jednej miareczce to raczej lepiej Ci nie będzie. Nie wiem Jak Ty się do tego ustosunkujesz ale ja go piję rano i wieczorem,bo z tego co na opakowaniu pisze to 3 razy dziennie. Co do smaku i zapachu to mój M próbował i stwierdził,że jest super i zapach mu też odpowiada.
Zamierzam pic sumiennie wg ulotki rano poludnie wieczor po15ml przez max 7 dni Ale jak to bedzie to wyjdzie w praniu bo czasem zdarza sie ze nie jestem konsekwentna...
reklama