reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

łooo jak się szybko zmyła.. nawet nie czekała zenby się pożegnać:-p
a miałam do niej sprawe...

joleeek wracaj:-D

yhhh

Edit:
prosze o zapoznanie się z ostatnio dodanym postem odnośnie listy majowej i czekam na prv ;)

https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...azne-informacje-43745/index2.html#post6605040

chyba się zmywam spać..
jutro jade do szpitala na badania więc mnie nie będzie pewnie znów pół dnia :-p
także życze miłego poranka

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia, Tobie też miłego ranka i powodzenia na badaniach

Ja się obudziłam z wieczornej drzemki, wypiłam ostatnią szklankę koktajlu i chyba wracam do łóżka, poczytać.
Zmęczyłam się juz:-D
a jutro od 7 rano mam ekipę budowlaną:shocked2: ciekawe kto wstanie, ja czy szanowny małżonek:sorry2: ktoś ich musi wpuścić,bo zmarzną na zewnątrz he he

kurde tak sie wczytaam w książkę że nawet nie zauważyłam która godzina:szok:
idę spac bo rano jak tylko mała wstanie i zje śniadanie jedziemy już do lekarza:szok:
czyli koło 8-9
a co najlepsze przeczytałam 80 stron i zostało mi tylko 20 :-p

miłego dnia

Kamcia ja jakbym spala tyle co Ty to bym potem w dzien musiala miec "oczy na zapalki" jak to moja mama mowi:)

Ja wczoraj mialam jakis problemy z internetem, po kilku minutach korzystania sie rozlaczal... Kilka razy probowalam posta napisac ale jak juz sie udalo cos naskrobac to przerywalo polaczenie.
Jestem wkurzona,bo juz czwart raz w tym sezonie jestem przeziebiona. I to jeszcze ciagle przebiega tak samo zaczyna sie od bolu gardla potem katar i wydzielina z noska splywa do gardla i gardlo cale zapchane. Nie wiem czy ja tego nie doleczam ze to tak powraca? Za pierwszym razem jak mnie dopadlo bylam u lekarza przepisala mi tantum verde syrop z cebuli i jakies krople do nosa(ktorych nie bralam bo wyczytalam ze kobiety w ciazy nie powinny ich brac... ach Ci lekarze), I tak sie za kazdym razem lecze tym syropem i tantum, ale obawiam sie zeby mi w koncu sie nie przeksztalcilo w cos powaznego. Chyba powiennam isc do lekarza, ale wiem ze jak zwykle dowiem sie ze nic mi nie jest i tylko sobie poczekam w kolejce na wizyte....
jolek a ten syrop ktory polecalas futrzaczkowi to jest na bol gardla, na kaszel, czy ogolnie na przeziebienie???
Milego dzionka:)

Cześć wszystkim:)
No dziś to sobie pospałam :)

Wisienko
to jest syrop ogólnie na przeziębienie dla kobiet w ciąży.

reklama
Na katar można też stosować Acatar Fast - na opakowaniu nawet piszą ze spokojnie w czasie ciąży i karmienia. To preparat z soli morskiej z dodatkiem olejków, ale bardziej chyba na odetkanie nosa. Na cieknący katar to może te inhalacje z majeranku no i zakochałam się ostatnio w herbatce z lipy :)

Do góry