reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Pocieszaj się pocieszaj! Jeszcze nieraz z nostalgią wrócimy do czasu kiedy tylko my miałyśmy gile a dzidziol w brzuchu był bezpieczny...

Ja w grudniu skończyłam 26 :-p a zgadzam się że 30stkę tzreba obchodzić z wielkim hukiem :tak::-D
karolka - ale by było super jak by dzidzia taki prezent Ci sprawiła :tak:
Jolek- jak ja Ci zazdroszczę tych spacerków nad morzem pooddychaj kochana i za Nas ;-):tak:

Wróciłam :):):)
Ale fajowo ,cieplej niż wczoraj,za to trochę ciapowato. Dzidziol się nawdychał świeżego powietrza i znowu szaleje :)

Ja korzystam z tego,że M ma wolne jest wypoczęty,a w dodatku jest w miarę pogoda :) bo widok w koło bloku już mi się znudził

Mój mąż mnie wykończy :) Odkrył, że przez playstation można się z internetem łączyć i teraz sprawdza czy "brzydkie filmy" będą chodzić ;) Oni nigdy nie dorosną :D

Swoją drogą dla tych co nie znają to polecam posłuchać twórczości Michała Lorenca. "Różyczka" to od kwietnia każdy chyba zna ale facet naprawdę fajnie komponuje. Moje ulubione to Różyczka, tatry (zawsze mi się płakać przy tym chce) i taniec eleny (to mnie pozytywnie nakręca).

reklama
Na szczęście nie ma pewności czy moje dziecię śpi już więc sobie darował bo jeszcze wejdzie i szok przeżyje :p

Do góry