reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wisienka z sexmisji Kamcia jest młodsza od Ciebie Ja się wyrobilam z pieluchami przed 30
Mamy kogoś po 30??
Mamy kogoś po 30??
marzena9
Fanka BB :)
oooo....widze, że dziewczynom impreza się marzy.... i do tego nad morzem
ja sie tak wczoraj rozmarzyłam jak jechalismy do lekarza - że chciałabym zeby już było ciepło (naprawdę mam dosyc tej zimy - zdecydowanie za długo się ciągnie :-()
a tak w ogóle to niedługo szykuje sie moja trzydziecha - i wpadłam na genialny pomysł,zeby urządzic impreze w jakiejs knajpie/klubie - a mój mąż tylko sie roześmiał jak to usłyszał....że w takim stanie imprez mi sie zachciewa....:-(
Trzydziechę trzeba obchodzić! Ja zrobiłam imprezę ogrodową na naszej nibybudowie. Było ognicho, grill i zamówiłam świniaka pieczonego z kaszą, ziemniakami. Nawet mnie tak nie zabiło to cenowo bo łącznie wydałam coś koło 1000 może 1100 (sama świnia 500 i alko jakoś 300 zł). Ale warto było! Mam co wspominać, bo było wesoło. A znajomi o świniaku dalej wspominają z rozrzewnieniem i ślinotokiem.
A na dzisiejszą imprezę się zapisuję! I mogę zabrać galaretkę trzykolorową owocową Bo zrobiłam sobie.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja z Gabi miałam termin ma 21 a mam urodziny 20 października,urodziła się 29
Marzena fajna imprezka
Marzena fajna imprezka
Matusia
poziomka - oczywiście że mamy - mnie. 32 w tym roku, ale to dopiero za pół roku, więc dziś 31 i pół.
Nerwowa jestem dziś, bo odebrałam ze szkoły zakatarzonego synka. Oczy załzawione, czerwone, aż biedak lekcji nie dał rady odrabiać. Nie ma nic gorszego jak chore dziecko. Ja nawet przeziębieniem się stresuje, jak biedak oddychać nie może.:-(
Nerwowa jestem dziś, bo odebrałam ze szkoły zakatarzonego synka. Oczy załzawione, czerwone, aż biedak lekcji nie dał rady odrabiać. Nie ma nic gorszego jak chore dziecko. Ja nawet przeziębieniem się stresuje, jak biedak oddychać nie może.:-(
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Katar u dziecka to koszmar!!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
No kolka jest jeszcze gorsza
reklama
wisienka87
Wisienka z sexmisji Kamcia jest młodsza od Ciebie Ja się wyrobilam z pieluchami przed 30
Mamy kogoś po 30??
hmm Chyba kamcia jest w moim wieku. Jesli dobrze panietam w tamtym roku kalendarzowym pisala ze ma 23 i ja jej odpisywalam ze jestesmy w tym samym wieku Ale moglam cos pokrecic jak to ja