reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ja tu czuwam.. hehe
ale D się wkurza jak pisze .. jak czytam to nie widzi ;-) więc myśli że patrzę cały czas na film:-p
no wy piwkujecie a moje dziecie się postawiło że nie mogę się zgiąć ... a tak a propo to całe dno macicy czuję już pod mostkiem:szok:
musze w sobotę spytać lekarza mojego żeby mi pokazał w którym miejscu on wyczuwa to moje dno:-D

Ale się wystraszyłam, ktoś lata po klatce i stuka do wszystkich, pies takiego rabanu narobił że szok.

witam sie pozna wieczorowa pora, wczoraj i dzisiaj mialam zarobiony dzionek...zaraz po pracy wpadla do mnie mamuska z cioteczka na ploty i dopiero teraz usiadlam na spokojnie i wcinam tosty z suchego chleba z wedlinka i serem co by sie nie zmarnowal ;-)

reklama
Do góry