reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam nową majóweczkę:) koniczynka a co to za mala miejscowosc z ktorej jestes jesli mozna spytac:)?
Kamcia ten film bym tez chetnie obejrzala, bardzo lubie ta piosenke... Gdzie go znalazlas ja szukalam ale nie ma na tych stronkach z ktorych ja ciagne:))

wisienka a z jakich sciągasz??
ja wpisałam w Ares jakieś 30 min temu i mi się od razu zaczęło ściągać:tak: i cały czas idzie:tak: może do wieczora będe mieć , już mam tak 1/5 całości:-p
a tgy na czym ściągasz???
czytaam rano na mamach siedzących w domu że wlaśnie jednej wysłali rchunek za ściagnięcie gry ... i ma do zapłaty 800zł.. bo to była jakaś gra która jeszcze nie wyszła na płytach czy coś...
więc lepiej uważac gdzie się ściąga;-)

Dziewuszki ja bym sie tak nie obnosiła z tym, że ściagam coś z neta, bo tu różni ludzie zaglądają. A my tu mamy powpisywane która skąd jest, mamy swoje zdjęcia itd. Stąd już któtka droga do tego, żeby ktos podkablował. I problem gotowy.
A co do dziewczyny, która dostała 800 zł rachunek, to jakoś mi się nie zgadza. Szczerze mówiąc nie słyszałam jeszcze o tak drogich grach, a skoro ona coś dostała, to znaczy, że musiała gdzies podać swoje dane. I teraz jeśli ściągała legalnie to zgodziła się na warunki umowy/kupna danej gry. Bo po samym mailu czy IP to nie ma opcji. A może chcą od nie wyłudzić pieniądze? Są różni hakerzy co się znają i widzą, co kto robi w necie. Ale to za mało szczegółów, żeby coś pomóc. Mój M się zna i mówi, że jak coś to podaj więcej szczegółów.

Uff przeczytałam:D
Koniczynka witam:))

Ja codziennie wstaje z Gochą do szkoły o 6,15 i o 7 się kładę z powrotem:))

Gag mamą jesteś dobrą a infekcje dróg moczowych to u kobiet częsta przypadłość.

Wisienka moim zdaniem też nie powinnaś wchodzić do szpitala tym bardziej że nie wiadomo na co choruje wujek.

melia ona napisała takiego posta:
Najpierw zacznę ku przestrodze, któe ściągaja z serwerów typu torrenty. Dostałam wezwanie do zapłaty 800zł za śc iągnięcie gry. Szczerze nie pamiętam czy sciagałam, bo to chłam, ale ...
Takich wezwań ma być wysłąne kilkadziecsiąt tysięcy.
Nie wolno sciagac gier i programów któe nie zostały opublikowane( np za darmo do gazety dorzucone ) a muzyke wolno mieć na dysku do 24h.
Jak zauważyła wczesniej koleżanka M jesli ściągacie z serwera, którym automatycznie przesyłąci eplik dalej ustawcie n azero wysyłąnia. Wiem, jak nie wysyłasz to nei ściągasz, ale wojna przeciw piratom internetowym została ostro wypowiedziana, wiec uwazajcie!

Witam przyszłe i obecne mamy chłopców! Jestem mamą trzylatka któremu urodzę w maju prawdopodobnie brata. Po cichu liczyłam na dziewczynkę, głownie z tego względu że nie planuję więcej dzieci i oznacza to że córy już chyba mieć nie będę. Jednak cieszę się na chłopaka, a co! Wersja ekonomiczna - ubranka, chłopakowate zabawki - wszystko się przyda. Poza tym, ja lubię mężczyzn. :tak:Martwię się tylko jak damy radę z dwoma urwisami - straszy synek jest mega nicpoń, żywe srebro, nerwus choć uczuciowy na maksa. Wszystko w nim jest na maksa. Zapraszam mamy będące w podobnej sytuacji do wypowiedzenia się odnośnie Waszych odczuć. Jak przygotowujecie swoje dzieci do powitania rodzeństwa?

witam nową mame...
jamama mam nadzieję że się u nas rozgościsz.,,,
i zapoznasz z regulaminem;-) miłio by było....
a na którego masz dokładnie termin???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry