reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej! a ja nawet nie mogłam sobie z Wami posiedziec, bo mój mąz osttanio strasznie zazdrosny zrobił sie o forum , bo niby cały czas tu siedze....hihihi;-) wczoraj kazał mi wylaczyc kompa i nawet zagroził, że dzis zabierze modem ze sobą....:shocked2: ten mój kooochany terorysta....;-)

Dziewczyny....ja miałam ciezką noc....znów mnie pecherz rozbolał....:-( pije juz kolejną butelkę wody mineralnej,żeby wypłukac te paskudztwa z mojego pecherza....A dziś rano to ryczałam chyba ze 2 godziny!!!!! że jestem wyrodną matką - wychodzi na to, że nie dbam o swoje zdrowie a co za tym idzie - o zdrowie swojego syneczka :sad:....nie daruje sobie jesli w jakikolwiek sposób mu zaszkodzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam strasznego DOOOOŁA!!!!!
Na wyniki posiewu musze jeszcze troche poczekać, i nie cche isc do lekarza bez wyników bo znow przepisze mi nieskuteczną kurację...a jutro to cholerne święto i wszystko nieczynne!!!!! KUUUURKA!!!!!!
TAK BAAARDZO MI ŹLEEEE!!!!

ale wy pewnie macie dosyć tych moich marudzeń.....obiecuję, że już więcej nie będe biadolić.....:sorry2:

reklama
gag no teraz to dopiero marudzisz!!! Po to tu jesteśmy,żeby się wspierać w takich sprawach. Głowa do góry kobieto :-)

gag bno tak marudzisz ze chyba zaraz włącze na ciebie ignora oi nie bedę czytała Twoich postów:-D:-D:-D:-D

mój też mi mówi zawsze że odłączy internet... a ja na to "spróbuj tylkomi zabrac okno na świat":-D i koniec tematu/.. haha

poza tym to pij żurawinę , sok grejfrutowy , pomarańczowy i powinno być ok..
a dziecku napewno nie zaszkodzisz nie masz się co stresować

boże jak mnie dzisiaj głowa boli,...

jolek tak , był na moich urodzinach.. hahhahaha.

Kamcia bezczelny typek :-p:-D:-D:-D:-D

Ja jakaś zamulona łażę, już pod prysznic polazłam,żeby się odmulić...ale zero efektu.

Kamcia , głowa boli? to nie z niewyspania?(permanentnego;)
Już przeżyłam wizytę architekta , mogę się przebrać w piżamkę i pospać:)

gag, pijesz sok z żurawiny? nie syrop, nie herbatki itp
kup sobie urosept czy jakoś tak, i do miski z ciepłym naparem siad:D

Ostatnia edycja:
mi ginekolożka zaleciła sok z żurawiny gdy miałam podwyższone ph w moczu. kupiłam takie w aptece 100%, czasem zajadałm tez żurawinke suszoną :)

jaipur....mimo tego,ze nie znoszę smku soku z żurawiny to juz sie poswięce dla dobra Malucha....poki co zajadam suszona zurawine, pije herbatkę z dużą ilością cytryny i ogromne ilości wody mineralnej- niedługo chyba zaczne wymiotować ta wodą!!!!!!!!!!! juz mi tak obrzydła (dziwne, że woda może przestać smakować :confused:)

gag, wygoogolowalam ,że są takie tabletki uroval manosa, połączenie żurawiny i jakiegos monosacharydu- daje to lepsza eliminację szczególnie bakterii Coli, które są groźne dla nas ,ciężarówek(bo groża poronieniem- miałam to w moczu, dość popularna bakteria) niż sama żurawina.No ale w Twoim przypadku chyba już pozostaje dotrwać do wizyty, w poniedziałek dopiero?

reklama
dzięki poszukam tych tabletek....
czekam na posiew....wtedy do lekarza....ale jak bedzie sie działo cos niedobrego to wybiore sie na IP

Do góry