sylwia_
Fanka BB :)
witam nowe dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
narazie nie wiem bo więcej nie napisąła.. ale podpytam to dam znać...:-)Nie wolno sciagac gier i programów któe nie zostały opublikowane( np za darmo do gazety dorzucone ) a muzyke wolno mieć na dysku do 24h.
Jak zauważyła wczesniej koleżanka M jesli ściągacie z serwera, którym automatycznie przesyłąci eplik dalej ustawcie n azero wysyłąnia. Wiem, jak nie wysyłasz to nei ściągasz, ale wojna przeciw piratom internetowym została ostro wypowiedziana, wiec uwazajcie!
Nie jestem pewien w 100%, ale z tego co mi wiadomo:
1. Nie wolno mieć żadnych kopii, chyba, że jest to kopia oryginału, w którego jesteśmy posiadaniu. Możemy mieć go osobiście lub w kręgu najbliższej rodziny.
2. Ustawianie uploadu na 0 pomoże odsunąć podejrzenia o czerpanie korzyści majątkowych. Co nie zmienia faktu, że i tak można dostać po tyłku.
3. Jeśli wezwanie do zapłaty przyszło od osoby prywatnej bądź jakiejś organizacji niewiadomego pochodzenia, można się odwołać, bądź olać sytuację. Dlaczego? Nasz IP nie mowi o nas nic. Dopiero udostępnienie naszych danych przez operatora (dialog, netia itp.) osobie trzeciej, skutkuje ujawnieniem naszych danych teleadresowych. W takim przypadku można wytoczyć sprawę do sądu o wydanie informacji na nasz temat osobom trzecim. Z tego co mi wiadomo, z prośbą o nasze dane wystąpić może policja i jej odpowiedniki.
Nie zdziwiłbym sie zatem, że jest to próba wyłudzenia. Istotną sprawą jest od kogo dostała to pismo!
Pozdrawiam, Michał.