reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

O! a gdzie byłaś jak Cię nie było??

Moja babcia znowu ma wszystko w dupie już mam dość awantur:wściekła/y: żadnej pomocy a ja nie mam na nic siły. Żeby jeszcze tak potwornie nie brudziła....

reklama
napisałam wiadomość ale skasowałam...
bo jednak nie chciałabym żeby każdy mógł to przeczytać....:-(

edit założę zamknietą grupęto napiszę
...

Ostatnia edycja:
I ja was pozdrawiam bardzo cieplutko.
Dziś dopadła mnie grypa jelitowa, ojjjjj trudny to był dzień dzieki Bogu mój mężuś mógł zosatć w domu i zajął się wszystkim. Ale teraz pomału wracam do żywych:-).Apetytu jeszce nie mam ale coś tam przekąsiłam.
Ypra śliczne imię dla synusia wybrałaś:tak:
Vikamcia dasz rade ze wszystkim jesteś wielka:tak:

reklama
Kamcia, trzymaj sie dzielnie dziewczyno. Jestes silna babka, zadne smutki i problemy nie maja z Toba szans ;-)

u mnie tez teraz dosyc ciezki okres, dzis caly dzien chodze z kata w kat i rycze jakby mnie cos opetalo...dobrze ze przynajniej w pracy bylam na 4 godziny to troszke z ludzmi porozmawialami odpoczelam od problemow :/
no ale, nikt nie powiedzial ze w zyciu bedzie latwo...
oby juz tylko nie bylo gorzej.

mam nadzieje ze reszcie lepsze humory dopisuja.

Do góry