reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Lista uzupełniona.. ktoś pytał ile chłopców ile dziewczynek..
więc mamy 8 dziewczynek , 9 chłopców
i 30 osób nie podało jeszcze płci:sorry2:
ogólnie mamy na liście 47 dziewczyn

prosze o sprawdzenie listy i dodanie brakujących informacji..
dzięks:-D

reklama
Oj za wami nadazyc z czytaniem to oslepnac mozna hehe ;-)

Kamcia ja ci jutro wysle wszystkie info, bo jutro dopiero bede wiedziala, ze faktycznie bedzie dziewczynka,bo potem zmieniac wszystko 15 razy to tylko problem

Co do chust to jestem jakos sceptycznie nastawiona...chyba jestem tradycjonalistka, no nawet fajnie to wyglada, ale mimo wszyskto balabym sie tak nosic dziecko, ze sie rozwiaze czy wysunie...moj maz na pewno nie wyszedlby tak z dzieckiem z domu no i co z utrzymywaniem kregoslupa? Przeciez po porodzie trzeba malenstwo za glowke podtrzymywac nosi w rozku zeby kregoslup byl usztywniony, a w chuscie to amba fatima zgiete jak scyzoryk! Nie wiem, moze jestem tak nastawiona, bo nigdy czegos takiego nie praktykowalam...

Laski, a kiedy bedziecie kompletowac wyprawke? Wozek i cala reszte...znacie moze jakies stronki z uzywanymi wozkami oprocz allegro? Mi sie strasznie podoba X-lander, ale nie stac mnie zeby wydac ponad 2 tys zl na nowy...

Witam się kobietki :)

Kamcia Ty maniaku komputerowy :-D

Mandrzejczuk ja to takie rzeczy jak wózek łóżeczko wanienka to chyba marzec-kwiecień będę kupować.. Na razie nie mam zbytnio miejsca gdzie na trzymanie tego.
A jak Ci wyszła metamorfoza włosków może jakieś foto byś wstawiła??

Używane rzeczy warto też wypatrzeć w komisie. Podobno trafiają się bardzo fajne rzeczy.
My będziemy po Nowym Roku - lepiej powiedzieć że jak się trochę ociepli - myśleli nad wyprawką. Choć w sumie wstępnie mamy upatrzone łóżeczko - wiemy jakie ma być tylko teraz konkretny model znaleźć, i wózek. ale chcemy przejechać się do sklepu gdzie mają duży wybór i na żywo zobaczyć jak to wygląda. Zamawiać będziemy dopiero jak teście się wyprowadzą bo nie mielibyśmy gdzie tego trzymać. Niestety nie wiemy kiedy to nastąpi, a musimy jeszcze zdążyć kupić meble do "salonu" i sypialni i pomalować mieszkanie. Nie mam zamiaru na ostatnich nogach tego robić przecież. Na szczęście meble do pokoju bobasa mamy - maluch odziedziczy młodzieżowy zestaw kawalerski męża. Na ładnych parę lat wystarczy a jak szkrab pójdzie do szkoły i będzie trzeba sprawić mu biurko to wtedy wymieni się całość. Póki co te meble mają kilka lat, trochę je poprzestawiamy i będą super.

mandrzejczuk znalazłam kilka linków:

Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa

x-lander > ogloszenia drobne > ojej.pl

SPRZEDAM - X LANDER XA - SPACERÓWKA - Sprzedam i kupię wózek - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

sprzedam x lander > Wzki, foteliki supsk, pomorskie, sprzedam x lander

Tanio szybko sprzedam X LANDER XA KOMPLET (7544016)

SPRZEDAM X-LANDER XA TURKUS PLUS GRATIS HUŚTAWKA Trójmiasto • Wózki Trójmiasto • Ogłoszenia Szerlok.pl

GDAŃSK, GDYNIA, SOPOT - Informacje, Rozrywka, Imprezy, Kino, Noclegi, Hotele, Mapa, Zabytki, Trojmiasto, Przewodnik - Portal Regionalny Trójmiasto

SPRZEDAM SPACERWK X-LANDER Xt - Babskie Forum

Może uda się coś zakupić :)

Ja już też myślę o wózku i tak mniej więcej w marcu będziemy chcieli już kupić. Łóżeczko niedługo przyjedzie od mojej siostry, ale nie wiem w jakim jest stanie, więc się okaże czy będziemy kupować nowe czy nie. Ciuszków tez już mamy sporo, ale i tak kilku jeszcze nam brakuje :) No i całe kosmetyczne zakupy przed nami bo nie mamy kompletnie nic oprócz dwóch butelek od siostry, ale i tak chcę kupić świeżą jakąś.

To się jeszcze pochwalę, kupiłam wczoraj kieckę na Sylwestra :)

sukienka.jpg

Kamcia - ja plec do wpisania na liste podam po porodzie :-) wczesniej sie nie dowiemy.

Melia - swietna sukienka!!

co do chustowania to ja tez niestety mialabym stracha ze cos pojdzie nie tak, niedokladnie zawiaze, zawiedzie material czy cos innego jeszcze sie stanie...
ale wizualnie to bardzo podoba mi sie taki sposob noszenia dzieci :-) niestety sama bym sie bala :(
sama zastanawiam sie nad czyms takim : NOSIDEŁKO Cybex First Go Wa-wa Wys. Gratis (1371457289) - Aukcje internetowe Allegro (jeszcze sobie taka fryzure walne jak ta babka w linku :-D:-D)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry