reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

AAAAle pustki :szok: Boże dziewczyny umieram, jednak to prawda, że każda ciąża inna, z Olą nie wiedziałam w sumie co to mdłości, a teraz szok, w sobotę o suchym chlebie a i tak rozmowy z panem kibelkowym mnie nie ominęły :wściekła/y: Z utęsknieniem czekam na II trymestr.
Pozdrawiam Was serdecznie i duzo zdrówka.

reklama
Hello
Cisza.....
Persefona i jak kochana sie czujesz pewnie wszystko juz przygotowane, lada moment i maluszka będziesz miała przy sobie.
Ja jeszcze nic nie mam przygotowanego ale chyba za 2 tyg juz będę musiała pomału o tym pomyśleć, tym bardziej, ze na ostatniej wizycie szyjka zaczęła się skracać. U nas remont nadal trwa modle sie tylko żeby zdążyć sie przeprowadzić przed porodem .
Basiek kochana ciekawa jestm co u Ciebie i kto siedzi u Ciebie w brzuszku?

Alex u mnie walizka już stoi w szafie spakowana. Wczoraj byłam u ginki. Rozwarcie już na 1 cm. Teraz już pozostaje tylko czekać na poród. Mimo,że to trzeci poród,to boję się strasznie. Mam tylko nadzieję,że pójdzie sprawnie i dziecko będzie zdrowe.
Liczę,że i u ciebie będzie wszystko dobrze. Obyś wytrwała do tego magicznego 36 tygodnia, a potem już możesz rodzić ;)
mila to prawda - każda ciąża jest inna.
Co do forum - dziewczyny przeniosły się na dobre na fb. Ja się niestety wypisałam z czata,bo co chwila mi pykało i nie mogłam nadrobić... A rezultat z tego taki,że nie wiem nic co u nich słychać. Jedynie jak któraś wstawi fotkę,to tylko tyle...

Witam faktycznie pusto na forum.
Alex u Basi będzie druga laseczka :-). Trzymam kciuki abyś dotrwała do terminu :-)
Co do odpieluchowywania to pełen sukces w nocy sporadycznie sie zdarzy wypadek (z regóły jak tata da pic w nocy całą butelkę wody a nie wysika przy okazji:wściekła/y:)

eeej laseczki ale sie pozmienialo

Persefona widzialam na fb zdjecie gratuluje;) nawet niewiedzialam ze w ciazy jestes:( a szkoda kiedys bylam na bierzaco teraz czasu mi brakuje. Ja wiedzialam tylko o Stynie;)

Na fb jeszcze jestem ale wcale sie nie zdziwie jak mnie dziewczyny wypisza nic sie tam nie udzielam poprostu niepotrafie nadrobic na kom sie nie da a jak kompa mam wolnego to tym bardziej. Chetniej bym wrocilam tu;) ale tez nie moge obiecac. Mam nadzieje ze wkoncu mi sie uda i ten cykl zakonczy sie sukcesem i bede mogla tu siedziec czesciej;)

reklama
Czesc, jest tu moze jakas mama jeszcze? czy juz wszystkie na fcb?

Co jedzą Wasze 2 latki przez cały dzien? bo ostatnio mamy spory problem z jedzeniem...

Do góry