Czesc kochane
Nareszcie w sieci :-) bo moj m pojechal do firmy sie odprotokołowac, wiec luzik ;-)
...Tak tak dojechal szczesliwie do domku, choc droga masakra - walilo sniegiem! a ja owszem
Styna troche sie zmeczylam
Poziomka mi tu gratuluje hm...... a ja tylko sie z mezem przywitalam ;-)
Jolus - juz pisalam na chorobowym, przykro mi :* ale nie lam sie! a z Igim...ehhh... nawarstwilo sie wszystko, i nie wytrzymalas, ja Cie rozumiem, ale tez potepiam siebie za takie zachowania - juz pisalam ostatnio...
(
..a Pola ostatnio z umilowaniem sie rozbiera, potrafi juz wszystko sciagnac z siebie, lacznie z pampresem, niedawno w ciagu dnia 2 razy rozebrala sie do naga i nasikala na podloge! choc juz wie do czego sluzy nocnik..
Gag - witaj witaj! ja tesknilam baaaardzo! klapsy za taki dlugi urlop od bb masz
Persefona - wspolczuje mdlosci... ja mialam masakryczne..... brrrr...
Bubbles - ale fajnie z tym kursem! 3h ahhhhhhh!!!
:*
Madzik - no teraz to juz mnie zmartwilas nie na zarty ! ?? :/
Basiekk - boze... az mnie zatelepalo, zabil maluszka? biciem?
(((( matko....
(( powinni go przypalac goracym zelazem &*^&*&*&^&^^$&^&^$%$%%#@@
Apropo klubu maluszka, chcialam zeby Polka tak 2, 3 razy w tygodniu chodzila. choc podobno na poczatek dobrze, tak mowia Panie - jak dziecko idzie codziennie, zeby sie przyzwyczaic.
U nas to teraz niemozliwe, bo niestety ma katar
( podejrzewam, ze to ja ją zalatwilam - jak ganialam z wozkiem na zakupy we wtorek, kiedy sypal mokry snieg i wialo
(( ciagle chciala wychodzic z wozka, a w sklepach tez niemilosiernie grzeja! czlowiek sie napoci zapoci a potem dawaj dalej w zime!
Miala dzisiaj pojsc na chwilke, ale nie wiem czy cos sie wykluwa czy to zeby - te cholerne 3, ostatnio troszke goraczkowala, sama juz nie wiem
nie chcialabym zeby zarazila tam dzieciaczki czyms.