Czesc Dziewczyny!
Przede wszystkim gratulacje dla
Persefony i
Stynki!
Duzo zdrowka i sily Kobietki!
Poziomeczki zdrowka i sily Tobie takze i czekamy na newsy! :-)
U nas juz zaczynala kielkowac wiosna, a teraz znowu zimno, +2 stopnie i strach wyjsc, wieje przeszywajacy wiaterek.
Vi gratuluje sprawnej przeprowadzki i zycze duzo szczescia i radosci w nowym miejscu!
Futrzaczku zdrowka dla chlopcow, zwlaszcza ustapienia kaszlu u Filipka!
Jak tam nasza fit mamo? Ty juz masz pewnie oponke z dobrym bieznikiem! czytaj: ladnie wymodelowany brzuszek :-)
Ja wczoraj cwiczylam znowu po miesiacu przerwy! ech, ciagle tylko zaczynam i przez to ciagle jestem w najgorszym momencie tego cwiczenia, bo wszystko boli, ciezko dotrwac do konca. Moze wesele brata troszke mnie zmotywuje w koncu...
Matusia gratuluje, ze chcesz zaczac takze! Moze bedziemy sie wspierac, co? :-)
Ktos jeszcze pisal, ze chce kupic plytke, przepraszam nie pamietam kto?
Majunia tak sie ciesze, ze Poli sie spodobalo w klubie :-) Ja jak wrocimy z urlopu w PL tez bede szukac czegos dla Filipka, fajnie by bylo miec taka chwile chocby przez 2-3h w tygodniu!
Zycze milego pobytu meza! :-)
Gag ale fajnie Cie widziec! Pisz co u Was! :-)
Alex kochana, wydaje mi sie, ze leki Olinka sa na pewno przez bajki! My ostatnio przestalismy wlaczac mini mini Aleksowi nawet, bo sie bal potem nocami. Jest tam kilka bajek, ktore mimo wszystko sa przerazajace dla dzieci, np. glupia bajka o kucykach... Filip nie oglada bajek, po prostu nie interesuja go, lubi tylko teledyski dzieciowe oraz nasze wlasne filmiki z placow zabaw. Jesli Oli lubi bajeczki to lepiej wlaczaj mu sama na youtube, przynajmniej wybierasz sama co dziecko ma ogladac...
Jolus kochana moja! Masz teraz sporo stresow prywatno-zdrowotnych, wspolczuje i jestem z Toba!
Kochanie nie mozesz tak reagowac na siusianie Igorka! Ma prawo robic i siku i kupe do pieluszki jeszcze, nie ma nawet 2 latek... A wiesz, ze obsikal Ci pol pokoju bo nakrzyczalas na niego za obsikane gatki? Nie mozesz w zaden sposob komentowac takich sytuacji, jedynie chwalic go bardzo, gdy zalatwia sie na nocnik/kibelek. Zadnej krytyki! A juz wsadzenie go do lozeczka za 'kare'
Nie rob tego Kochana!
Powiem cos strasznie banalnego w mojej sytuacji... Osobiscie plakalabym ze szczescia, gdyby mi Filip zasikal dom... swoim wlasnym siusiaczkiem...
Na pewno to rozumiesz...
Kochane, sciskam Was i pozdrawiam!
Lece zaraz na swoje 3godziny radosci poza domem czyli kurs angielskiego :-)
Milego wieczoru!