reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

No więc tak. Na tą chwilę wszystko jest w porządku dziecko rozwija się prawidłowo. Miałam szczęście bo testują nowe USG i ponieważ jestem perfekcyjnym pacjętem do badań bo jestem szczupła to chcieli na mnie potestować w związku z czym usg trwało dobre pół godziny. Sprawdzili wszystko co tylko możliwe. Lekarz kazał zrobić krzywą cukrową w 28 tygodniu i bardzo się oszczędzać. Narazie nie ma się czym martwić trzeba tylko obserwować. Na wszelki wypadek zrobia mi jeszcze jedno USG :szok: w 32 tygodniu i wtedy też mam mieć wizytę z ginekologiem położnikiem, oczywiście jeżeli bedzie się cokolwiek działo zrobia wszystko aby jak najdłużej zatrzymać małego w środku:tak: Teraz lecę zupę dla głodomora gotować bo zaraz trzeba po nią jechać.

reklama
styna oszczędezaj się kochana ! GRATULACJE SYNKA
Futrzaczku 12 km dalej mieszkamy , niby nie aż tak daleko ale jak już jade rano zawieź Vi do przedszkola, później po nią wracam , to już później jak D skonczy pracę 3 raz tam nie jedziemy :sorry: chyba że czasem zostaję od rana u ex sąsiadek na kawie , albo u kogoś ze znajomych ale to ja sama ...
a ja nie doczytałam czemu do dentysty??
karolka to fajnie ża masz taka dietkę pewna :-) trzymam kciuki obys miała taka liczbę o jakiej marzysz ;-)
oj basiek :/ szkoda że za duże ... mam nadzieję że paragon się znajdzie :-)
lepi współczuje kataru :/

dobra to na tyle chyba :-) spadam bo jestem zmęczona :-)

Styna it's a boy it's a boy it's a boy!!!!juhuuuuuu!!! gratki :))

Przyszlam po Polke to bylo MAMA! mama... po czym wrocila do pokoju zabaw i zamknela mi drzwi przed nosem :szok::-D
Wyjsc nie chciala, pomeczylam sie troche z ubraniem jej i sie pozegnalysmy.
bylo bezrpoblemowo, jak przyszlymsy to od razu wciagnela z dziecmi rosolek :szok::rofl2: troche tylko sie obawiam, ze maluchy nie pospaly przy niej, (byla jeszcze 2) , w wozku i w domu Polcia tez nie padla .. zaraz kolacyjka i idziemy sie kapac po 19tej.

Wpadam się przywitać i powiedzieć, że jakoś żyję..
Męczą mnie potworne mdłości, nic nie mogę jeść :((((((((((
Poza tym męża wywieźli do szpitala do Poznania i dziś jechałam pociągiem 2h w jedną i 2h w drugą stronę. Żołądek wywraca mi się do góry nogami
Doczytałam,że styna będziesz mieć synka, więc GRATULUJĘ! :) i tobie poziomko również małego chłopa życzę! :)
W weekend na zajęcia, jutro do Urzędu Pracy....Chyba wykorkuję....
A na dodatek młodemu przebiła trójka u góry i kolejna w drodze :/

Lepi widzę lekarstwa nic nie dają i bardziej Cię rozkłada:( Zdrówka słoneczko :*

Basiek powiadasz że fajna ta ksiażka, też ją mam na kompie więc może się szybciej zmobilizuje do czytania.
Kochana jesteś:) Co staranka pewnie zaczniecie jak domek wykończycie co??

Poziomka i co z twoim USG jakieś wieści??

Styna świetnie że wszystko ok i dzidzia się rozwija prawidłowo. A co taka w szoku jesteś że jeszcze jedno USG Ci zrobią?? U Was więcej niż dwa nie robią??

Maja super że Poli się podobało. To kiedy następna wizyta w klubie?

Persefona współczuję tych mdłości, ja pamiętam swoje..MASAKRA. A mąż już po operacji???
Gratuluję Remikowi ząbków.

U mnie dzień jakoś nerwowo zleciał. Igi mnie trochę popołudniu z równowagi wyprowadził. Znajomym sprawę o adopcje odroczyli do marca bo ponoć nie dotarło do nich jakieś pismo. Ale widzę koleżanka dobrej myśli jest :)

Persefona Gratuluje!!!!!!!!!!!!!, nawet nic nie wiedzialam.

Stynka dla Ciebie tez gratki za synusia!!!!!!!!!!!!!!

Lepi wracaj do zdrowka szybko.

Maja super ze Polcia zadowolona.

Ja jutro juz do pracy chociaz do konca zdrowa nie jestem i antybiotyk jeszcze tydzien musze brac no ale jakos to bedzie.
Teraz uciekam pod prysznic bo musze sie jeszcze poogarniac ze wszystkim i doprowadzic do stanu wygladalnosci...

reklama
Witajcie dziewczyny! Zauważyłyście,że mnie nie było?
A teraz serio - przepraszam Was:sorry2:....strasznie mi wstyd,że tak zniknęłam z bb:zawstydzona/y: chciałam do Was wrócić,ale ciągle to odwlekałam i w końcu już mi było głupio po takim czasie nieodzywania się, lecz dziś się przełamałam.
Zalogowałam się dziś pierwszy raz od baaardzo dawna....poczytałam Was troszkę i ogromnie się wzruszyłam bo uświadomiłam sobie jak bardzo mi brakowało bb :-(

Widzę,że dużo się pozmieniało.....w niektórych brzuszkach rosną fasolki :-) super! gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom!

jeśli nie macie nic przeciwko to skrobnęłabym coś tutaj od czasu do czasu :sorry2:

Do góry