reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Joluś- dentystka nie jest typowo dziecięca ale za to sprawdzona a to uważam za ważniejsze , bo D się tam leczy i moje siostry i ja tez się zapisałam na sprawdzenie bo już dawno nie byłam :zawstydzona/y: jest bardzo miła i cierpliwa , wszystko mu pokazuje najpierw na rączce , Szymek sobie trzyma lustereczko , zagląda , dotyka itp,itd... ale po prostu boi się i dziś popłakał chwilkę ... dentystka mówi ,że po prostu trzeba czasu i tyle bo jak go raz zrazi to już więcej nawet nie usiądzie ...
Ypra- dziękuje pocieszyłaś mnie :*

reklama
Hej babeczki!

Jolek u mnie tez znowu zimaaaaaaa! cholerna zima! aaa!

My dzisiaj intensywnie znowu, rano byl kolega u Poli, potem spacero-zakupy w sniegodeszczu, przemoczone, wymeczone..

Basiek blagam Cie :-D :** ja nie mam zadnego jadlospisu! zrobilam dzis resztkami sil pulpeciki wolowo-wieprzowe, z pietruszka itd.. w sosie pomidorowym, oby na 3 dni byly! Jutro robie zupe grzybowa, ale to dla nas, Pola nie jada jeszcze grzybow, a malz bedzie juz w czwartek jadl obiad w domu to sie mu micha ucieszy! :p

Lepi - jesli chodzi o picie melczka, to Polcia pije stosunkowo od niedawna mm, nigdy nie uzywala butelki ze smokiem, pije glownie z z niekapka teraz,dla wygody mojej wlasnej naprawde:zawstydzona/y: mieszam jej z kaszka, ale od zawsze kaszke lyzeczka zajdala z miseczki, teraz raz tak a raz tak... zalezy ile mamy czasu :p
Duzo zdrowka przesylam, i caluski dla Zoski kroliczka ;-):**

Styna - no my tez nie mozemy sie doczekac jutrzejszej wizyty :-D powodzenia!

Ypra - moja wiercipietka byla , ale sie juz nie obrocila, ciekawe jak bedzie u Was :-)
Futrzaczku - jeszcze ze dwie wizyty u milej pani dentystki i Szymcio pozwoli jej powiercic :tak::tak: &&

Madzik - zdrowka dla Julcia, zeby kaszelek sie nie rozwijal! i dzieki :***

Dziewczynki jeszcze raz dziekuje za cieple slowa... :zawstydzona/y: ;*

Jutro Pola idzie do klubu maluszka! pierwszy raz - na 2 h! wybralam ten pierwszy :) ciekawe jak to bedzie :happy:

Ostatnia edycja:
Widzę jutro ciekawy dzień dla wszystkich...Styna ma usg i się dowiemy co tam nosi w środku :) Pola idzie do klubu maluszka, moi znajomi mają sprawę adopcyjną i mam nadzieje że w końcu dostaną dzieci, bo trochę im się ciągnie to. Strasznie trzymam kciuki za nich &&&&&&&&&&&&& a i jeszcze jedna wizyta się jutro szykuje ale to jak coś już będę wiedziała to napiszę na :ninja2:bo to odnośnie sprawy M. A i Poziomka jutro pozna datę USG - mam nadzieję że nie będzie bardzo odległa. Trzymam kciukasy żeby ten jutrzejszy dzień był pozytywny dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maja widzę już się cieszysz że mężulek przyjeżdża:) Super:) a wiadomo na ile??

Futrzaczku
a to prywatny dentysta??

Ypra dobrze że już lepiej u Was:)

Styna a na którą masz wizytę????

Jejku jakoś mi strasznie zimno. Wypiłam właśnie herbatkę zmykam się myć i do wyrka. Mam nadzieję,że mnie coś nie połamie bo jak byliśmy na zakupach to mi się zamek od kurtki rozwalił i trochę mnie przewiało :/

Jolus na pewno na tydzien, a co dalej nie wiem, moze ciut dluzej, najgorzej, ze jest chory, oby nas nie pozarazal, bo my tez mam wrazenie ledwo ledwo sie trzymamy, chyba ze juz zahartowalysmy siem :p
..i ja trzymam kciukaski za dobra adopcje &&& .. a miodziku dodalas do herbaty ?? ja tez zaraz zmykam pod prysznic!

Hej laski!
Maja, kciuki za Polę zaciśnięte &&&&&&&&&
Styna, powodzenia na usg!
Futrzaczku, super ta dentystka! Oby jak najwięcej lekarzy z takim podejściem do dzieci. A powiedz, chodzicie prywatnie czy na nfz?
Ypra, dobrze, że ze zdrówkiem już lepiej u Was.

U nas nudy w zasadzie. Aaaaaaa bym zapomniała! Julek wczoraj z siniakiem pod okiem wyszedł ze żłobka:-) Małż był po niego, pani powiedziała, że bił się z dziewczynką:-D Ciekawe kto zaczął... Może znowu chciał kogoś całować i dostał z liścia w końcu:-D Całuśnik jeden;-) A tak serio to nic mu nie jest oprócz siniaka, wszystko ok:tak:

Witajcie kochane!!
Sorki, że mnie kilka dni nie było, ale jakoś na prawdę czasu mi brak na wszystko.
Wszystkim choruszkom zyczę dużo zdróka!
Styna, Poziomki trzymam kciuki za usg, abyście zobaczyły siusiaczki:)
Lepi Olinek pije mleczko wieczorem z butli a tak w ciągu dnia z kubka niekapka (tylko że ja wyciągnęłam tą wtyczkę ze środka i juz nie jest niekapkiem bo Oli nie umiał ciągnąć). Jeśli chodzi o tą butlę to jej też nie ciagnie ma po prostu szybki smoczek przepływowy i mu leci, tylko mu sie kręci butlą, jak byście to zobaczyły jak my pijemy na noc tą butlę to byście padły.
A co u nas, wszystko ok. Byliśmy oglądać te działki, w sumie jedna była fajna, ale nie jestem jeszcze przekonana, musimy pooglądać jeszcze w innych miejscowościach wkoło Bydzi. Tak więc poszukiwania trwaja nadal.
Jestem dzisiaj mega zmęczona Oli całą noc przepudzał się co chwilę i popłakiwał, alebo mu piątki idą alebo coś mu się śniło, podejrzewam, że to nasza wina bo On trochę dużo ogląda bajeczek na mini mimi i strasznie każdą z nich przeżywa, dzisiaj przez sen wołał sio.
Dobra pomału uciekam bo robota czeka i kawkę musze sobie zrobić. Buziaczki kochane

Madzik a to z Juleczka całuśnik hehehe.

Ostatnia edycja:
Witam i zaraz zmykam na sniadanie ostatnio wstaje tak glodna ze to masakra a przed spaniem najadam sie na maksa dzieki temu w nocy nie wstaje jesc bo po lekkiej kolacji w nocy mnie skret kiszek budzil i musialam isc jesc. USG na 10 juz sie nie moge doczekac.

Hej laseczki!

Maja fajnie, że mąż przyjeżdża, widzę, że i u Ciebie humorek ciut lepszy, zapewne z tego powodu:rofl2:.Widzisz kochana już mi podrzuciłaś pomysł na obiad bo pulpecików dawno u nas nie było, dzięki:-D, mam nadzieję, że mnie nie pogonisz:-D jak zapytam jak sosik robisz , na bazie pomidorów puszkowych tak??:rofl2:. Ja Ci powiem, że ma dzisiaj mamy krupnik z mięsem kurczaka, a wczoraj i przedwczoraj były gołąbki. Powodzenia Polci w klubie maluszka.

Styna, Poziomki również kciukasy za usg zaciskam.
Alex powodzenia w takim razie w dalszych poszukiwaniach.
Futrzaczku dziękuję za info o płytce. Kupię na bank :)
Jolciu wygrzej się kochana, oby Cię nic nie złapało po tym przewianiu.
Madzik a to Ci całuśnik jeden, coś czuję, że z Marti by się dogadali;-). buziole dla przystojniaka

Mój małż ma dzisiaj urodziny, kupiłam mu dwa t-shirty , ale muszę wymieniać bo za duże:baffled:. I tylko zamieszanie z tym bo nie wiem gdzie dałam paragon.

Hej dziewczynki

Za niedlugo wychodzimy, matko nie moge nic przełknąć! i brzuch boli! chyba mam stresssssaaaa ... :zawstydzona/y::-(

Madzik
:-D duzy buziak dla Julka :-D

Alex z tego samego powodu nasz kubeczek tez nie jest 'niekapkiem' ;-)

Basiekk - moja ty :** sosik to taki naturalny przecier - ale z kartonika z wloskich pomidorow - bez dodatkow :tak:

reklama
Maja dasz radę zobaczysz my mamy przeżywamy to bardziej niż nasze maluchy:) Polka to twarda dziołcha da radę:tak:

Ja też już lecę no i czuję wielkie motyle w brzuchu:-)

Do góry