Hop hop jest tu ktos jeszcze??
Ja mam okropny pączkowy dzien!!!!! Najpierw babcia mi przyniosla kupnego pączka - taki blady, suchy i obsypany mocno cukrem pudrem, blehh! Potem kolezanka z corcia byly u nas, przyniosla takie mini pączki swojej tesciowej - tak tluste, ze masakra!sam tluszcz! :/
...i moje ciasto marchewkowe okazalo sie niezlym gniotem, mega zakalec
! hahaahahaha, co nie uchronilo mnie i tak od zjedzenia juz 1/3 blachy
w smaku calkiem calkiem
Jolus wzielam ketonal wczoraj wieczorem na ten bol glowy... juz nie mialam nic innego ani wyjscia, kupa zajec jeszcze byla przede mna i wrzeszczaca Polka...
Wspolczuje Twojej sytuacji
( wiem co czujesz...:** u nas tez nieciekawie, ciagle jestesmy w tyle, ciagle jakies zaleglosci, dlugi.... i ja wczoraj sie zryczalam.. krotko rozmawialam z moim m, przez kom.bo skype jest fatalny, prawie calkowity brak zasiegu, lacznosc co chwile sie urywa.. co tez wyprowadza z rownawagi kiedy w koncu chcesz sie z kims zobaczyc i pogadac chwile, no wiec na koniec tej rozmowy to juz tylko powiedzialam, ze to wszystko pierd%%^&^&&^***(()(*$%$#le , cala ta prace za granica! bo nic z tego nie mam/mamy tak naprawde .. ze ciagle tylko napiepr%$^%^^%&%^* z tobołami, na zakupy, po zakupy, ziemniaki, marchewki, buleczki, bla bla nawet nie mam normalnego spaceru z dzieckiem tylko ciagle COS ciagle sama ze wszystkim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nic dziwnego, ze i Pola ma dosyc!
ehh ponioslo mnie ..
ciotka masz tu Polke jak sie jej filmik urwal
)
Paula - alez macie superowo z takim wyjazdem, ech zazdraszczam, na pewno bedzie wesolo i nudzic sie nie bedziecie ;-)
Ypra - rozbawilas mnie tymi choinkami :* pozagladam jutro na balkony na spacerze
) gratki dla Krzysia za spanko! a jak jego brzusio?
Ainka mialam pytac o Ciebie, jak praca? jak Jasiek w zlobku? bo zlobkujecie juz prawda?? no nic a nic sie nie odzywasz do nas!!
Kamcia - witaj, myslalam o Tobie dzisiaj na forum, bo sluch zaginal!
jak przeprowadzka??? Styna juz po a Wy??? jak domek?