reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka :-):-)
kurcze ale tu ruch kiepski.... ;/
U Nas wszyściutko ok , dzieciaczki dochodzą do siebie , dziś jak i wczoraj cały dzień w domku bo pogoda nie dopisuje pada deszcz.... dziwne zjawisko jak na styczeń ale cóż hehe , był chociaż czas na odespanie , zabawy , serniczek ... :-)
Styna- ohh śliczna kruszynka :*
mam nadzieję że się zbierzecie kochane i od jutra ruszymy ;-):-)
kurcze ale tu ruch kiepski.... ;/
U Nas wszyściutko ok , dzieciaczki dochodzą do siebie , dziś jak i wczoraj cały dzień w domku bo pogoda nie dopisuje pada deszcz.... dziwne zjawisko jak na styczeń ale cóż hehe , był chociaż czas na odespanie , zabawy , serniczek ... :-)
Styna- ohh śliczna kruszynka :*
mam nadzieję że się zbierzecie kochane i od jutra ruszymy ;-):-)
Dziewczyny czy któraś wie coś może o skokach rozwojowych w drugim roku życia, bo jeżeli Nadia nie ma skoku to ja nie wiem co się z nią dzieje. Dwie noce z rzędu drze się strasznie, tak samo od kilku dni chce wszystko sama, sama jeść sama pić sama się ubierać itp. Szukałam czegoś w necie ale tylko jakieś fora mi wychodzą.
Witam sie pozna pora
Widze, widze , od czasu do czasu jakie tu pustki
U nas bialo! Pieknie napadalo sniezku, udalo sie wyskoczyc z Polka na chwile, choc jak podjechalismy do dziadkow to na schody pokazywala i tylko "tam tam" i nie chciala do lasu na spacerek, a taka mialam ochote..
Styna - polecam lekture "Jezyk dwulatka" Tracy Hogg, moze mama kupi w pl i podesle Ci? calej nie przeczytalam <bo nie mam czasu> ale to jest to , nawet rozdzial o intruzie na koncu jest - czyli tej slicznej kruszynce ze zdjec, fajnie ze wkleilas, wspomnienia wracaja
Basiek - Polcia pije mleczko z kubeczka Nuka, taki silikonowy niekapek, jest od zawsze 'bezbutelkowa' wiec i tu byl problem, dostala kiedys Enfamila w kubeczku i wypila i jakos to ruszylo, po prostu. Nie ma reguly na te nasze dzieciaczki, nie ma Mysle, ze i u Marti nadejdzie 'ten' moment
Matusia - no to zdrowka! a urlopik tzn L4 juz zalatwione?? przyda sie taki noworoczny odpoczynek mimo wszystko
Ypra - kochana jak sytuacja u Was? jak Krzysiowy brzuszek??
Bubbles - hello! jak sie miewacie?? jak chlopaczki nasze kochane? Fifciu w porzadku - zajada ?? Pozdrowienia i czekamy na wiadomosci, dawno nie pisalas ..
Widze, widze , od czasu do czasu jakie tu pustki
U nas bialo! Pieknie napadalo sniezku, udalo sie wyskoczyc z Polka na chwile, choc jak podjechalismy do dziadkow to na schody pokazywala i tylko "tam tam" i nie chciala do lasu na spacerek, a taka mialam ochote..
Styna - polecam lekture "Jezyk dwulatka" Tracy Hogg, moze mama kupi w pl i podesle Ci? calej nie przeczytalam <bo nie mam czasu> ale to jest to , nawet rozdzial o intruzie na koncu jest - czyli tej slicznej kruszynce ze zdjec, fajnie ze wkleilas, wspomnienia wracaja
Basiek - Polcia pije mleczko z kubeczka Nuka, taki silikonowy niekapek, jest od zawsze 'bezbutelkowa' wiec i tu byl problem, dostala kiedys Enfamila w kubeczku i wypila i jakos to ruszylo, po prostu. Nie ma reguly na te nasze dzieciaczki, nie ma Mysle, ze i u Marti nadejdzie 'ten' moment
Matusia - no to zdrowka! a urlopik tzn L4 juz zalatwione?? przyda sie taki noworoczny odpoczynek mimo wszystko
Ypra - kochana jak sytuacja u Was? jak Krzysiowy brzuszek??
Bubbles - hello! jak sie miewacie?? jak chlopaczki nasze kochane? Fifciu w porzadku - zajada ?? Pozdrowienia i czekamy na wiadomosci, dawno nie pisalas ..
Ostatnia edycja:
Maja kupie na pewno w ksiegarni online bo chyba oszaleje z nia wogole nie rozumie o co jej biega. Dzisiaj pojwchala z tata do sklepu wrocili bez zakupow bo z drzwi gazety porozrzucala a po chwili wszystkie jablka rozrzucila z kosza pociagnela i polecialy jak kartofle z worka. Wiec P ja na rece i ze sklepu uciekl ze wstydu. Powiedzial ze wiwcej tam nie pojdzie.
basiekkk
Fanka BB :)
Styna mam ta książkę pdf, mogę Ci podesłać, jeśli chcesz, choć sama nie przeczytałam jeszcze, zbieram się w sobie. Ale Nadia niezły zadziorek jest:-). Twoja druga pociecha przesłodka
Matusia zdrówka!
Futrzaczku dobrze, że u Was lepiej ze zdrówkiem.
U mnie weekend spędzony na zabawach z Marti. W wolnych chwilach pracuje też troszkę, mam sporo zaległej roboty papierkowej. Więc siedzę przed kompem i liczę.
Matusia zdrówka!
Futrzaczku dobrze, że u Was lepiej ze zdrówkiem.
U mnie weekend spędzony na zabawach z Marti. W wolnych chwilach pracuje też troszkę, mam sporo zaległej roboty papierkowej. Więc siedzę przed kompem i liczę.
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie kobietki,
basiek - ja też ładnie proszę, lepiej mieć w zanadrzu coś takiego i w razie, gdy aniołkowi zaczną wyrastać różki - zajrzeć
styna - śliczne zdjęcia
Matusia - zdrówka!
Jak na razie witam się w pełni sił, może wirus nadal się inkubuje, a może jednak udało mi się przed nim ochronić:-)
Imprezka udana, pomimo że średnia wieku, nie licząc dzieci, to pewnie ponad 60.... Zochna całą sobote nie spała zadziwiając wszystkich, ale jak tu spać, skoro była muzyka i towarzystwo.
W niedzielę zachwycaliśmy się szopką w toruńskim kościele garnizonowym - coś pięknego, a Zosia ile miała radości widząc te wszystkie kolorowe ptaszki:-), tylko na jałóweczkę wołała kuń, kuń . Jestem, ciekawa, czy Lenka i Jaś to widzieli.
basiek - ja też ładnie proszę, lepiej mieć w zanadrzu coś takiego i w razie, gdy aniołkowi zaczną wyrastać różki - zajrzeć
styna - śliczne zdjęcia
Matusia - zdrówka!
Jak na razie witam się w pełni sił, może wirus nadal się inkubuje, a może jednak udało mi się przed nim ochronić:-)
Imprezka udana, pomimo że średnia wieku, nie licząc dzieci, to pewnie ponad 60.... Zochna całą sobote nie spała zadziwiając wszystkich, ale jak tu spać, skoro była muzyka i towarzystwo.
W niedzielę zachwycaliśmy się szopką w toruńskim kościele garnizonowym - coś pięknego, a Zosia ile miała radości widząc te wszystkie kolorowe ptaszki:-), tylko na jałóweczkę wołała kuń, kuń . Jestem, ciekawa, czy Lenka i Jaś to widzieli.
reklama
Cześć kobitki. Melduję się i ja Przepraszam że mnie mało ale komp mnie nie ciągnie. W sobotę popołudniu byliśmy u dziadków. M z ojcem tak się na siebie darli że szybko ubierałam Igora i uciekaliśmy stamtąd bo bidny machał rączkami i też krzyczeć zaczynał Bałam się że nocka z głowy ale przespał ładnie, dopiero po 6tej rano się obudził na mleczko i pospaliśmy do 10tej Wczoraj przeleniłam cały dzień Padało więc wyjście na dwór wykluczone. Zapomniałam że wczoraj święto i zapasu pieczywa nie zrobiliśmy więc M dziś rano chleba na kanapki do pracy nie miał.
Styna oj jaka kruszynka. Igi zobaczył i krzyczał "to ja to ja"
Widzę przeprawę macie z Nadią. Współczuję
Mila a ja myślałam że Twój małż już jest za granicą. Cieszę się że Olcia coraz lepiej w żłobku sobie radzi
Lepi oj fajnie że wyjazd udany. A udało Ci się z dziewczynami spotkać??
Matusia zdrówka Wam życzę
Maja śnieg u Was wy macie zimę a u nas jesień:/
Futrzaczku super że chłopaki coraz lepiej się czują
Basiekk u Was jak zawsze cudowny weekendzik
Mnie w tym tygodniu znów mało będzie a w szczególności od czwartku zniknąć mogę bo od czwartkowego wieczoru gości będę miała, Ciocia z kuzynką przyjeżdżają
Styna oj jaka kruszynka. Igi zobaczył i krzyczał "to ja to ja"
Widzę przeprawę macie z Nadią. Współczuję
Mila a ja myślałam że Twój małż już jest za granicą. Cieszę się że Olcia coraz lepiej w żłobku sobie radzi
Lepi oj fajnie że wyjazd udany. A udało Ci się z dziewczynami spotkać??
Matusia zdrówka Wam życzę
Maja śnieg u Was wy macie zimę a u nas jesień:/
Futrzaczku super że chłopaki coraz lepiej się czują
Basiekk u Was jak zawsze cudowny weekendzik
Mnie w tym tygodniu znów mało będzie a w szczególności od czwartku zniknąć mogę bo od czwartkowego wieczoru gości będę miała, Ciocia z kuzynką przyjeżdżają