reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie
No i leje, i zimno, i wieje... zabierzcie mnie w cieple kraje AAaaaaaaa!!!

Basiekk - jaki mily poranek :)) Ja mam pol zamrazalnika zupki buraczkowej a'la ukrainski bo tez uwielbia! a powiedz masz z kawalkami jarzynek czy zmisksowany? my mamy starte na tarce warzywka i buraczki.

Futrzaku
- no nareszcie cos o chlopakach! mam wrazenie, ze malo o nich piszesz, a o Filku to wiem glownie kiedy ma drzemke - czyli kiedy matka kawke pije z nami:-D

Styna - ojjjj wspolczuje, baaardzo... oby szybko i lagodnie przeszla ta ospa..

Persefona
- no to raczej nie ciaza... ale dziwne akcje mam, fakt.. Powodzenia ze wszystkim, dasz rade! mimo dwojki, widze jak moja jedna, w domu urwisow!hhehhe

My wstalysmy przed 10!!:szok: ...ale Polka nie chciala spac i urzadzala histerie w lozeczku do godziny 23 wczoraj.. dzis dopiero bedzie jazda jak tata wpadnie wieczorem :D

reklama
czołem:) Wieje u nas okropnie więc na dwór nawet nie zamierzam wychodzić. Dzieć znowu maruda:/ ech jak ja to kocham! Jego chyba to siedzenie w chacie tak dobija, bo co innego..albo matka się znudziła :confused2:

Maja
my dziś o 9:25 wstaliśmy:) To prawie tak jak Wy:):) Ech to już dziś tatinek do Was przyjeżdża:)

Basiek super super że poranek z Marti spędzony. Fajnie,że się wyspałaś :)

Madzik Julek na pewno w żłobku grzeczny:)

Futrzaczku
ja dziś z opóźnieniem na necie bo ja dziś wszystko jakoś z opóźnieniem robie (taki jakiś dzień mam). Do tego próbowałam młodego zająć wycinankami i wyklejaniem ale miał mnie gdzieś:crazy:

Styna oby łagodnie ta ospa u Nadii przeszła i trzymam kciuki za Ciebie&&&&&&&&&&&

Ypra może to taki okres że te nasze chłopaki takie niegrzeczne, jak myślisz??

Persefona
powodzenia przy nauce:) Na egzamin z prawka już się zapisywałaś??

ojojoj uciekam bo czuje coś toksycznego biega obok mnie :/

Maja mięsko zmiksowane blenderem, a jarzynki w kawałkach normalnie tylko takie mniejsze specjalnie dla małej kroję. Miłego wieczoru Wam życzę:) Dziękuję Ci za ten przepis w przepisach, zrobię na pewno bo brzmi pysznie i super wygląda. Z czym podajesz te pulpeciki z ziemniaczkami np?

Widzę, że pogoda u Was identyczna jak u nas, czyli jedno wielkie ble:confused2:
Jeszcze 1,5 godziny i haj lajf :-D

U mnie też pogoda bleee

Zapiernicz taki, że dopiero teraz zajrzałam.

Maja, jolek - spanie do 10:szok:, najskrytsze z marzeń :-D:-D:-D. my z Zochną od 6 na nogach...
styna - najważniejsze, że fasolka jest chroniona przez przeciwciała, jedno zmartwienie mniej. Oby u Nadii obyło się bez powikłań.
maja - my mamy kosz pod wózkiem zapinany na zatrzaski, ale w "instrukcji obsługi wózka" jest zaznaczone, że wytrzymuje do 3kg...
madzik - zuch z Julka, to na pewno dziś też wszystko było dobrze:tak:
persefona - @, referaty, nauka i dwie małe marudy, to rzeczywiście musisz mieć anielską cierpliwość, podziwiam:tak:

Miałyśmy dziś z Zochną plany imprezkowe z moimi kumpelami z pracy i ich dziećmi, jestem ciekawa jak Zośka zachowa się w takim towarzystwie, ale nie wiem, czy to wypali. Mała wstała z katarem, niania tel nie odbierała (zostawiła w domu?:szok:) i nie wiem, na czym stoimy. A miałyśmy się już spotkać w poniedziałek, ale Zośka miała biegunkę w sb i niedz i nie wiedziałam, czy to jelitówka. Uporała się z jednym, pojawił się katar... (zaraziła się od M, bo zaziębiony:wściekła/y:).

Matko, ale ciemno za oknem...

edit. Dodzwoniłam się do domu, katar średni, decyzja - jedziemy (dziewczyny na własną odpowiedzialność wiedząc o katarze zapraszają hehe). Będzie Jula w wieku Zośki, Lenka rok starsza i chłopacy 4 lata.

Ostatnia edycja:
Witam!
Madzik czytałaś może wczorajsze pismo naczelnika o korzystaniu z neta-od razu sobie o nas pomyślałam heheh:) Dzielny Julek!
Styna nie martw się ja tez miałam taki śluz brązowy na początku, biedna Nadia oby jej ta ospa szybko minęła.
Lepi zdrówka dla Zosi.

Lepi super spotkanko dziś macie:) Oby na katarze u Zośki się skończyło:)

Głowa mnie boli, zatoki mi siadają:( Do tego młody daje się we znaki. Szczerze...Mam już go dość przez te ostatnie trzy dni! Czuje się zmęczona..Mam ochotę ubrać się i wyjść z domu!!!!

reklama
Do góry