reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Alex- super taka bibka ! fajnie że się pobawiliście :)))
Ypra- kurcze to co oni w tej rejestracji :no: ehh , i mam nadzieję że wszystko się unormuję z TSH
Maja- mam nadzieję że tatuś ślicznej Polci w czapusi przyjedzie w planowym terminie :tak:
Styna- ważne że się w miarę dobrze czujecie a serdusio możesz posłuchać w pracy to fajniutko a następnym razem może już jakieś USG będzie więc fajnie :))
Kamcia- fajnie że dziewczynki tyle słodkości uzbierały :-) a zdjęcia możesz wrzucić ? :tak:

reklama
Ypra ​musisz uważać z tym ciśnieniem. Trzymam kciuki aby wszystko było ok. No ja chyba długo przed tą wodą sie nie będę powstrzymywać.
Futrzaczku tutaj nie robia USG na wizytach (nawet w przychodni nie mają aparatów do USG i lekarze nie umieją robić) USG umawiają osobno w szpitalu dwa razy w trakcie ciąży 12 i 20 tydz.

Ostatnia edycja:
a właśnie o zabkac mowa.. u nas wyszły kilka dni temu 3 gorne.. tylko jeden dzień lekkiego marudzenia ale poza tym bezboleśnie :-)
styna szkoda że nie słuchałas serduszka .. super że masz już kartę ciąży ja sobei do słuchania kupiłam angel sound i słuchałam kiedy miałam ochotę :-)
futrzaczku nareszcie jesteś :-)
basiek co za sen :-) heheh ja to mam ciągle koszmary jakieś !
alex gratuluję zabka
futrzaczku zdjęcia mam w "naprawie" robiłam dupnym telefonem xperia i wyszły takie zamazane że szok ! ale jutro wrzuce na fb :-p dzisiaj w trakcje retuszowania miałam gości wiec nie zdążyłam bo póxniej zasnęłam .. hmm o 19 :-p taka padnięta byłam po wczorajszej nocce ;-)

Witam w ten deszczowy wtorkowy poranek.
Julek w żłobku, nie płakał nic a nic, taaaka jestem z niego dumna...:-)
Ypra, uważaj na ciśnienie. A do tej pory nie miałaś żadnych problemów z tarczycą? Do endokrynologa idź koniecznie i to jak najszybciej. Na pewno dostaniesz leki i wszystko się unormuje:tak: Dla pocieszenia dodam, że ja te tabletki już łykam od iluś lat i będę je brać aż do grobowej deski:-D
Styna, ja Was podziwiam w UK. Żeby mieć usg tylko dwa razy w czasie ciąży... W naszych warunkach to się w głowie nie mieści:-) Trzeba mieć cierpliwość, nie ma co:-)
Maja, dobrze, że polka odpuściła trochę mamie. A Ty się szykuj, bo środa już tuż tuż;-):-)
Basiek, super by było tak się spotkać. Z resztą z wszystkimi Wami chciałabym się kiedyś zobaczyć:tak:
Futrzaczku, super, że jesteście zadowoleni z wyjazdu!
Jolek, ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że dziś Igi będzie miał już lepszy dzień.

I ja się witam tu po Madziku:-)
U nas nie ma deszczu, wczoraj lało, za to dzisiaj piękne słonko :) Mała wczoraj harcowała do 22, jakoś zasnąć nie mogła i dzisiaj jak szłam do pracy jeszcze spała, co jej się rzadko zdarza, prawie zawsze budzi się razem ze mną. Trochę szkoda bo nie mogłam jej wyściskać i pogadać chwilki z nią. Coraz więcej słówek u nas:-) i to nawet takie trudne, najbardziej mnie rozbraja jak wymawia radio:-D. A wczoraj cały wieczór biegała i powtarzała PUPA, PUPA,PUPA:zawstydzona/y::-D.

Madzik
widzisz jakiego dzielnego masz syna. brawo, ciocia też jest dumna:-)
Futrzaczku super, że wyjazd udany i odpoczęliście:)
Majeczko już jutro kochana, sexi bielizna przygotowana?;-)
Joluś miłego dnia Ci życzę, humorku dzisiaj Tobie i Igorkowi:-)

Witam sie szybciutko

Brawo brawo Julis!!! jestesmy dumne ciotki ;)))

Musimy uciekac zaraz na zakupy, zimno ale nie leje. Jutro za to ma padac. choc te prognozy ostatnio to o d...... kant......
Taaak mi sie nie chce .... znowu taskac to wszystko, eeeeeeeeeeeee.. tym bardziej, ze koszyk w wozku zepsuty i nic tam wsadzic sie nie da bo sunie po ziemi... Wlasnie! szukalam kiedys w necie nowych, ale nie znalazlam? moze ktoras wie, gdzie by mozna dokupic taki nowy gotowy koszyk do wozka???

Joleczko dobrego humorku dla Igiego! Pola juz ok, ale padam na rylko bo przeciez 100razy sie budzi jak juz sobie pojdzie spac...
..a rano wydzwonila ponad pol minuty na numer alarmowy.. tak mi wstyd... zajela tak wazna linie...:zawstydzona/y::-:)-(a matka spala obok..

Basiek -a po co bielizna?!:-D

Hej hej :))

Ja już po ćwiczonkach , po drugim śniadanku a teraz czas na kawkę. Gadzik zaraz wstanie to poodkurzam sobie i umyję podłogi , zrobimy obiadek , pobawimy się i będzie już czas po Szymcia. Wracając wstąpimy do pewnego sklepu bo jest akurat wystawa ruchomych dinozaurów a że Szymcio uwielbia :-)

Maja- udanej wyprawy na zakupy , a z tym koszykiem nie pomogę jak na allegro nie ma to kiszka , i miłego z mężulkiem :*
Madzik- super , supr dzielny Juluś :*
Kamcia- ok to czekam :)
Styna- łoo matko takie buty ... no nic w takim razie musisz uzbroić się w cierpliwość :))
Basiekk- o tej porze to moi na drugi boczek się obracają ;-) czasami w weekendy chodzą później spać a tak zawsze po 19 ,fajnie że masz taką gadułkę w domciu :tak:, mój Filiś zaczyna coś tam ale powoli powoli ... myślałam że łatwiej mu będzie szło przy starszym bracie ale jednak nie ma to znaczenia za bardzo.. tak myślę ...
Joluś- a Ty gdzie ??? i kotek coś tam wcześniej jak mnie nie było wspominałaś że coś nie tak u Ciebie ?? co się dzieję... , już lepiej ?

Witam
Martwię się troche bo znowu jakieś dziwny brązowawy śluz mi się pojawił. Nie wiem co o tym myśleć.
Idę się położyć Nadia zasnęła.

My juz po zakupkach i spacerze, Polka spi, siadlam na chwile, bo jakos dziwnie mi ostatnio..slabo..i zawroty jakies mam..

Basiekk - buziaki dla gaduly :** ...moja teraz tak przez 'telefon' nawija.. i nawija ... Ja np dzisiaj robie taka potrawke z dyni, cukinii i ziemniaczkow, z ziolami - moze troche kawalkow lopatki dorzuce do tego, bo akurat kupilam do pieczenia na jutro.
Poza tym robie jeszcze nalesniki pelnoziarniste z wkladka bananowa.
Moze wrzucajmy pomysly na jedzonko na tamten watek??, zanim Kamciak nas pogogni.. :p

Futrzaczku
- ales sie zawziela z tymi cwiczonkami! super. zazdraszczam samozaparcia. :)))

Styna - to chyba nic niepokojacego, nie zamartwiaj sie tylko wysypiaj!

Ostatnia edycja:
reklama
Pięknie Nadia ma ospę. Wczoraj miała jedną krostkę ale olałam bo myślałam ze może od pieluszki czy coś ją ugryzło rano też tylko ta jedna była a popołudniu ja przebieram patrzę na plecy a tam pełno krost brzuszek też szyjka o koło uszka. Od dwóch dni marudziła i apetyt jakby mniejszy. Wczoraj jakby gorączke miala ale na żeby zrzuciłam.

Do góry