reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Persefona ja cały czas miałam problemy na łuku. Na mieście jazda mi szła super ale plac manewrowy niestety masakra:(
Fajnie tylko sama ze sobą pisać nie będę:(

Styna tylko się cieszyć że net jeszcze działa:)

Brykam pod prysznic i do spania.

reklama
futrzaczku foszek był do wieczora niestety :sorry:
Wszystkiego co najlepsze dla Szymonka.. oj jaki z niego kruszynek był :-)

ypra dobrze że mąż już po operacji a w ogóle szkoda że mały tyle czasu na rekach spędza.. Emka to czasami tylko jak jest markotna przed spaniem czy jedzeniem a jeszcxze nie gotowe :-p to chwile ja na ręke biorę tak to nie ... sama się szwęda po domu ;-) no chyba e jak siedze to wtedy na kolanach sziedzi i sie tuli całuje sciska mizia ... ale na stojaco to ja bym nie wyrobiła z moim klocem :-p

lepi ja mam tak czesto że zaczynam rano a z moimi dziecmi tak wychodzi że posta koncę o 14 jak jedza obiad :-p hehe
pisze i czytam na raty a w miedzy czasie się z nimi bawię :-D
a wieczorem znów na raty bo jak mąż wraca to chce z nim pobyc bo w wakacje niesety mało był w domu więc nadrabiamy stracony czas;-)

karolka gratulacje :*

u mnie dziś tak cieplutko ze dziewczyny biegały w samych bluzeczkach :-) ja koszulka na ramiaczkach i przewiewny sweterek ...
no super pogoda:-) poszłysmy wieczorem na 2 h na spacer- wczesniej miałam gosci .. no i wpadłam do męża do pracy bo akurat konczył.. wrócilismy razem sobie :-) tak fajnie .. wieczorkiem na spacer jesienia a tu takie cieplusie powietrze:-p

Witam się z samego rana, bo później to różnie z czasem.

joluś - cały czas mam full roboty, do tego teraz powinnam wczytywać się w ISO, bo jestem pełnomocnikiem:baffled: - nie mam na to ani czasu, ani ochoty, ale powoli muszę się za to zabrać... ech..

karolka - fajnie, że udało Ci się zaleźć pracę. Witamy ponownie:-)

Hejka

stukam się kawusią :-)

Bubbles- trzymajcie się kochani :* będzie wszystko dobrze :*
Styna- hmmm o co kaman ? :ninja2: czy ja ślepa ? :confused: edit: aaaa ! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z roboty.
U lekarza wczoraj średnio, katar nadal jest, mamy już chyba czwarte krople do nosa. Jedyny plus, że Julek tym razem ładnie kaszle, może się w końcu pozbędzie tej wydzieliny.
Dziś pojechał do prababci na cały dzień, jutro też, a w poniedziałek znowu na kontrolę mamy iść. Nie wiem czy we wtorek będzie się już nadawał do żłoba, czy jeszcze nie.

Do góry