persefona
Fanka BB :)
Witajcie. Ja też wpadam się przywitać. Młoda dzisiaj przeszła samą siebie. Pani musiała ją siłą przytrzymać,żebym mogła iść. Sama byłam zła na siebie i postanowiłam, że od jutra bedzie to krótka rozłąka mimo płaczu czy krzyku. Mój M wymyślił jeszcze jakieś tam uśmieszki lub smutaski za dni spedzone w szkole.Może to ją dodatkowo zmotywuje.
A z dobrych spraw - zapisałam się na prawko! Za tydzien mam pierwszą jazdę,więc trzymajcie kciuki,bo się strasznie boję! Ale musze się przelamać,bo mieszkam w takiej dziurze,że autobusy jeżdżą raz na ruski rok,więc prawko potrzebne.
No i czekam za nowym telefonem,bo ma mi kurier przysłać.Stary sprzedany, a nowy dostanę za przedłużenie umowy jak to zwykle bywa.
A w ogóle to zimno się dziś zrobiło...brrrrrr.....
A z dobrych spraw - zapisałam się na prawko! Za tydzien mam pierwszą jazdę,więc trzymajcie kciuki,bo się strasznie boję! Ale musze się przelamać,bo mieszkam w takiej dziurze,że autobusy jeżdżą raz na ruski rok,więc prawko potrzebne.
No i czekam za nowym telefonem,bo ma mi kurier przysłać.Stary sprzedany, a nowy dostanę za przedłużenie umowy jak to zwykle bywa.
A w ogóle to zimno się dziś zrobiło...brrrrrr.....