reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się.
U nas kiepski dzień dzisiaj. Młody wstał o 5:szok: Wobec tego łaził po chałupie jak cień, niewyspany i zrzędzący. W żłobku oczywiście do kompletu dołożył płacz... Szkoda gadać. Już od samego rana mam dosyć, a gdzie tu do końca dnia:no:
Gag, super, że pobyt udany:) Ważne, że z małżem znaleźliście czas dla siebie:tak:
Jolek, trzymam kciuki już od rana i czekam na wieści. Poza tym gratuluję sukcesów dietowych. Mówiłam, że jesteś dzielna babka i dasz radę:tak:
Jaipur, kciuki za Prezesa zaciśnięte już na czwartek &&&
Maja, współczuję wszystkich bóli. Ja dziś jadę po zdjęcie mojego kręgosłupa, ciekawe co tam napiszą;-)

Trzymajcie się i życzę Wam lepszego dnia niż ten u mnie:-)

reklama
Witam się:)
Słoneczko u nas:). Mam winogrona komu?
Madzik oby ten dzień był lepszy niż myślisz. Julek wcześniej zaśnie w żłóbku i humorek powróci.
Gag superaśnie, że pobyt udany.
Jolek kciukasy zaciśnięte za Twojego M., będzie dobrze
u Prezesa też musi byc dobrze, nie ma innej opcji.

Udanego dnia

Witam sie
Mialo byc dzisiaj jakies 25-27 st. tymczasem szarawo jakos i 16 jest...... ?
W nocy dostalam @, a takich boli dawno nie mialam, na nospie i przeciwbolowych jade..

Jolus - po prostu zmeczona,,, nachodzilam sie, nadzwigalam, nanosilam, natlumaczylam, najezdzilam, narobilam i mialam dosc... zmeczenie materialu :/ ..albo po prostu ja sie nie nadaje :(((
A Ty sie tam dzisiaj trzymaj, bedzie dobrze :*

Madzik - jej....wiem, tak zaczety dzien potrafi zepsuc humor... oby bylo juz tylko lepiej dzisiaj,
a Tymek sie wyspal w zlobku! :** daj znac jak to rtg.

Poza tym musze przyznac, ze z moja babcia nie jest za dobrze.. bardzo sie posunela..a po smierci dziadka juz w ogole... a dwojka, takich, dzieci to na moje nerwy stanowczo za duzooo :(

Ostatnia edycja:
Witajcie. Mnie też się nic nie chce. Mam stresa,bo Gabi niedługo idzie do 5-latków do szkoły. Pamiętam jak Futrzaczek przeżywała wizytę synka w szkole. Ja robię to samo. Mama-panikara
Młodemu idą NA RAZ cztery zęby! To znaczy ja widzę dwie czwórki dolne, a u góry nie mogę zajrzeć, bo gryzie. M twierdzi,że u góry też idą.
Młody Filipek siostry ma się dobrze. Rośnie i cyca ;) Teraz taka przepaść mi się wydaje pomiędzy moim Remikiem a nim, a to tylko rok czasu.... Poza tym siostra (która tak się zarzekała,że góra 2 dzieciaków będzie mieć) oznajmiła mi wczoraj,że przed 40 urodzinami strzelą sobie trzeciego dzidziusia!

A co u mnie? Hmmm ... Od wczoraj zaczęłam dietę. Wrrr...Zero wsparcia wśród domowników! Ale Lukoszek schudł 120kg w ciągu roku

Witam . Wpadam tylko napisać że M po zabiegu.Ponoć się udało. Zobaczymy teraz co nam czas przyniesie i czy ataki będą czy nie. Teraz musi 6 godzin leżeć bez ruchu. Później zajdziemy z Igorkiem do niego na chwilkę.Całe szczęście mamy nie daleko:)

Dziękuję Wam kochane za wszystkie kciuki:*

Jaipur od razu "debilem" ...każdemu zdarza się dni pokićkać:p

Maja współczuję zmęczenia i sytuacji z babcią. Tulę kochana:*

Basiekk jak tam Marti się sprawuje?

Gag super że weekend udany no i że do nas wracasz:*

Madzik a co z tym Twoim dniem jest nie tak??

Persefona na stresy polecam meliskę :*

Uciekam bo dzieć wstał... Szybko mu poszło to spanie:/

Ostatnia edycja:
reklama
madzik u mnie wczoraj było 18 a ja chodziłam w kurtce :/ później się ociepliło to mogłam się "odsłonić" :p
a dziś pada cały dzień :/
futrzaczku współczuję braku wody ...
lepi a dzisiaj humorek lepszy??
alex cieszę się że jesteś zadowolona z wakacji :-)
Andzia ja mam nadzieję że dasz radę ! będę trzymała kciukaski |&&&&&&&
basiek chętnie pojadłabym te nasze prawdziwe winogrona :-)
maja współczuje bolesnej @
persefona powodzenia w dietkowaniu &&&& mam nadzieję że szybko dojdziesz do wymarzonej wagi :-)
my cię będziemy wspierać :tak:

Do góry