reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejcia :-)

Ja już po kawce ,meczu na boisku i teraz też leniu****ę bo młodzian śpi :)

Joluś- nie jesteś wredna nic a nic! i kurczę starsznie mi przykro że tak dziadkowie postępują :((( moja mama ma ciężko aby dwa dni wytrzymać bez wyściskania łobuzków :( ehhh wiesz co a może skrobnij im list ? chyba im się należy! :* tulę mocno
a widok Igorka słodziuśki :*
Basiekk- fajnie że wsio ok z Marti :) a My też wczoraj zaliczyliśmy guza na czole - walnął o łóżko ;/ chuchamy w czółko :* ojjj i kawalerzy w ruch już idą :) super :*

hahaha każda Yprze zazdrości a do roboty czemu się nie bierze ? hmmm :-D:-)

reklama
Futrzaczku ja żebym miała większe mieszkanie i lepszą sytuację finansową to nawet bym nie zastanawiała się nad starankami :tak:

Poczekam sobie troszkę niech się jeszcze nazbiera i wtedy powiem starym co myślę...a powiem na pewno!

Witam młoda gniewna śpi:-) ja mam tonę prasowania:baffled: Kurcze kupiłam sukienkę na Ebay śliczna mówię a to poprawiny załatwione po czym czyt:baffled:m na dole strony "sprzedawca ma urlop do 16 sierpnia" cholerka za nic mi nie dojdzie, 18 wylatujemy. :wściekła/y::wściekła/y:
Jolek masz rację olej ich na trochę to może pomyślą co robią. Twoja siostra najlepiej jakby też bunt zrobiła. Kurcze moja tez o 7 wstaje i dopiero 11:30 - 12:30 odpada.

Styna moja siostra buntu nie zrobi bo to taka doopa jest!
Lipa z tą sukienką wyszła. Ja odkąd zaliczyłam wtopę bo nie przeczytałam wszystkiego na allegro i przyszedł nam rowerek bez bujaka teraz czytam wsio od deski do deski.

Jolek wspolcuje sytuacji z rodzicami:(

Futrzaczku jakbym miala prace i mieszkanie jak najbardziej bym sie starala moze uda sie za rok:)

Przyszlam sie pozegnac uciekam sie wczasowac;) Jeszcze tylko w poniedzialek i we wtorek zawitam bo musze cos w zielonej zalatwic a wczesniej sie nie dalo;) to udanego weekendu;)

Jolek współczuje takich rodziców, moja mama też jak Oliwierka nawet jeden dzień nie widzi to strasznie tęskni za nim i dzwoni co i jak. Za to teściowa ani nie zadzwoni i przychodzi bardzo rzadko, ale mi akurat to na rękę heheh.
Widok Igorka bezcenny. Mój Oli chyba by nawet nie wiem jak bardzo był zmęczony to sam by nie zasnął:(
Karolq miłego wypoczynku:)

Alex Ty to masz dobrze z tą mamuśką pod nosem. Igorowi czasami zdarzy się tak zasnąć.Jakiś czas temu właził na kanapę i tak jak się wgramolił to w takiej pozycji zasnął z doopskiem w górze:-D

Karolq wypoczywaj kochana,tylko tym razem żadnych świństw nie przywieź :-p

Mam pytanko jak wrzucę filmik na you tube to kazdy go będzie mógł zobaczyć czy sa tam jakieś ustawienia prywatności bo chcę wysłać filmik z Olim do kuzynki i zastanawiam sie jak najlepiej to zrobić?

reklama
Do góry