reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek jak to gdzie uciekło, do mnie :-p

Macie rację, że becikowe można odbierać do roku, ale wniosek można złożyć w terminie i wnieść o odroczenie wydania decyzji jeśli jest uzasadnienie :-)

Jaipur no i się wydało, ukryłam przed Wami trzeciego gluta :-D:-D
A jak Wy tak będziecie pić i balować to kto się dziećmi zajmie? Tak pytam, z zazdrości:-p

Paula współczucia i wytrwałości :tak: Będzie lepiej, zawsze po burzy wychodzi słońce.

Alex
zdecydowanie łatwiej usunąć bluzeczkę ;-)

reklama
Hope jak jutro u mnie nie będzie słońca to wjedziemy tam do Ciebie z Igim i zrobimy rozpierduchę :wściekła/y:;-)
Dzieci są na tyle duże że zajmą się same sobą :-p:-p

Ja wam powiem że bardzo się cieszę z tego naszego forum uratowało mi to wiele wspomnień. Okazało się że po awarii starego lapka straciłam wszystkie zdjęcia brzuszka, no jak już myślałam że przepadło przypomniałam sobie że na forum przecież wszystkie zdjęcia zamieszczałam. Zmusiło mnie to do przewertowania tematu brzuszkowego od deski do deski i mam je z powrotem. Nawzdychałam się przy tym co nie miara, przypomniałam sobie dzień kiedy powstały moje rozstępy itp. Oj jak mi się tęskni:tak:

Witam ze słonecznego wschodu :-)
Siedzę w robocie tradycyjnie i tradycyjnie mam lenia:baffled:. Zazdroszczę urlopowiczom:dry:.
Dzisiaj po pracy robię gołąbki i już mi ślinka leci na samą myśl:-).

Styna
super wspomnienia, chyba niedługo działacie prawda?
Hope to przedstaw nam glutka trzeciego :-D

Udanego dnia

Hejka :-)

wczoraj tylko zerknęłam jednym okiem wieczorkiem ale nie miałam sił nic pisać bo z dzieciaczkami i mężem wybiegaliśmy się za piłką na boisku ;-):-D super sprawa się tam wymęczyć :tak::-)

Hope- no chyba że takie buty to spoko loko :-) fajnie wyczekaliście i teraz kaska wpadnie :tak:
Styna- wspomnienia cudowne są :-) więc kiedy zaczynacie ??:-p
Basiekk- to ja po proszę kilka gołąbków na zachód :tak::-D

miłej pracy i dnia wszystkim :-)

Witajcie.
Przepraszam,że się nie udzielam:zawstydzona/y:,ale w moim życiu jest teraz różnie...
A co do teraźniejszości: ciocią jeszcze nie zostałam.Termin minął w niedziele.Jeśli siostra nie urodzi do 30, to jedzie na wywołanie.
Pogoda u nas piękna,ale co z tego-wyjść nie można,bo osy atakują.Paskudztwa jedne!!!!:angry::wściekła/y:
Na wakacje nigdzie nie jedziemy,niestety.A marzyło mi się morze...:-(
Próbuję wynegocjować jakiś wypad do zoo,basen czy cuś...ale M to taki typ,że powie "tak,tak" a odkłada to w czasie jak najdalej można.Przyzwyczaiłam się już do tego....
Miłego dnia i udanych wakacji wam życzę kobietki.

Witam się z kawunią. Dzieć na ogrodzie szaleje, kapelusza nie chce nosić!!! Pogoda jest superrrrrrrrrrr więc dzisiaj też będziemy się basenikować:tak:
Futrzaczek, Basiekkk ​w sumie możemy już zacząć ale znowu byłby majówek a to już za dużo wydatków jak na jeden miesiąc więc poczekamy do września:tak:

I ja sie witam z kawusia i ciasteczkiem kokosowym:)
Hope bluzeczki raczej sie nie pozbędę bo jest nowiusieńka i to prezent urodzinowy od cioteczki, a w dodatku bardzo ładna:)
Basiek ja ostatnio robiłam tez gołąbki, pychotka wyszły:)
Ukrop na dworze, młody śpi, chrześniak ogląda bajki!
pozdrawiamy:)

reklama
Bry :-)

Mam ochotę na drugą kawę, ale czy po węgierkach to dobry pomysł? :-D

Glutek ma na imię Rozalka i może przyjdzie na świat jak wszystko ku temu się skłoni za kilka lat? Hu nołs, hu nołs... ;-) Jak mówi ciocia Bubbles chcieć to móc :-)

Styna podziwiam, ja sobie jeszcze ciąży nie wyobrażam, pewnie po części dlatego, że mam jeszcze malutką dzidzię na cycu i sfazowaną na mamę na maksa, nie zdążyłam zatęsknić. Ale pamiętaj, będziemy sekundować Wam nad łóżkiem :-D:-p

Persefona a na co Ci chłop, zabierz się z dzieciami sama i wybierz w świat. Złość urodzie szkodzi ale za to jakiego daje powera do działania!

Jolek wpadaj, wpadaj, u nas znowu żółtko od rana na niebie :-)

Do góry