reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Bry :-)

U nas też piknie, słonce jak balija, idziemy zaraz dopełnić formalności becikowych bo jeszcze nie zakończone, a to ci heca nie? :sorry2:

Jolek przeczytałam: Karmiliśmy łabądki i puszczaliśmy bąki :-D:-D:-D

Jaipur a po co chcecie wysiadać w trakcie jazdy z pociągu :-) Pociąg jest lepszy bo i ludzi można oglądać, koleżanki w swoim wieku poznać, pospacerować a w samochód albo jedzie albo stoi a w pociągu jednocześnie i jedzie i stoi :-D;-) Chociaż osobiście wolę samochodem, ale nie znam piosenki na samochód, znam za to na pociąg: jedzie pociąg z daleka, więc jak tu samochodem jechać i nie śpiewać? ;-):-)

Hope Ty bąku :-p:-D Becikowe?????????? Łapiecie się jeszcze bo z tego co mi było wiadomo to do roku się można było starać!

no właśnie to smao miałam pisać że chyba do roku można się starać ???

młody już wstał z drzemki :baffled: dziś coś szybciej ... ale póki nie woła to jeszcze korzystam z kompa :-p

przygotowałam sobie mięsko na obiadek a dziś tortilla! :-)

edit: zmykam do mojego gada! :-) buźki do wieczorka :*

Ostatnia edycja:
hehehe Hope w międzyczasie jeszcze jednego gluta wyprodukowała i na niego to becikowe:-D a nam ściemnia ,że to po Jagodzi jakieś fałki som:-p
poza tym witam się słonecznie:-)

jolek mamy mieszkanko tam wynajęte, więc może być bibka u nas:-D jakby co to kanapa jest wolna jak spożyjecie za dużo:rofl2:

Jaipur zobaczymy jak to będzie, jak coś to zamówimy tatę szofera :-D:-D

Futrzaczku o 10tej z drzemki, mój młody o 9:20 wstał z nocnego spania :tak:

cześc babeczki ja tylko daję znaki życia
mama nadal w szpitalu:-(
bąki nadal zakatarzone,męża w delagacji w czechach i siedzę jak ta ..... sama i mam już dośc:crazy:
pozdrawiam

heloo!
Ale ciepełko ulalala...
Ja korzystam z chwilowej drzemki Olinka i nadrabiam:)
Mam pytanko jak usunąć plamy z soku z truskawki z bluzeczki??

Ja tak wpadam i wypadam siedzimy na ogrodzie korzystamy z kilku dni lata ponoć od soboty znowu kapa. Nadia biega na golaska nawet pampka nie chce włożyć. Ja opaliłam sobie jedną rękę teraz muszę drugą dosmażyć.
Paula ​dużo sił i zdrówka życzę.
Alex Vanish dobry do wszystkiego, sprawdzone na Nadii plamach.

reklama
Paula wytrwałości zdrówka i czego tam Ci jeszcze trzeba kochana.

Alex
też polecam Vanisha :):)

U nas z plaży doopa wyszła bo słońce gdzieś nam uciekło:/

Do góry