reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ainka na jakie kolczyki masz chrapkę? Ty lubisz duże i orientalne prawda? Ciekawa jestem Twej sukienki:tak: Ciesze się, że tak super Wam poszło z tym cycaniem.
Andzia u Ciebie wszystko ok? Jak się ma sprawa z teściami i z mężem? Mąż się zajmuje synkiem jak jesteś w pracy?

Basieńko upatrzyłam sobie takie duże "złote" z piórkami koloru pudrowego różu:-) Muszę jeszcze P do sklepu po nie zaciągnąć:p
jak znajdę sukienkę na stroncę to wrzucę link. Aaaa prawda lubię duże kolczyki:-):tak:

persefona gratulacje :-)
styna współczuję :/
futrzaczku już u niego byłam powiedział ze nie może być nic źle ponieważ cały komputer jest sformatowany i coś tam jeszcze zrobione i wszytsko o było xle automatycznie sie usunęło.. wiec mysle ze musze znaleźć kogoś innego do naprawy kompa :eek:
a planów jak na razie nie mamy żadnych niestety ...:/

a ja coś dzisiaj w kiepskim nastroju jestem... :-(

Witam dziewczynki :-)

Czytam nieuważnie, Purchawk przeszkadza, wszystkim się musi pochwalić.

Basiek a było grzebać w profilu? :-D Do roboty kochana!

Persefona gratulacje :-) Przyłączam się do wakacji, od października idę do pierwszej klasy, trzeba korzystać :-)

Aina dryblasie czekam na obiecane odwiedziny :-p:laugh2:

Jaipur widziałam twoja fotkę na FB, jak ja Cię nie lubię chuderlaku za te gnaty wystające :angry:

Jagódź właśnie mówi: nie ma, nie ma hihi, takie proste słowa a jak cieszą, nowe do kolekcji :-) Za pół roku będę czekała aż przestanie trajkotać. A póki co cieszę się z tych nie ma, gdy schowa lalę miedzy nogami i karze szukać.

hej laseczki,

to my:-)
basiekk jeśli masz poczucie,że chcesz to nie ma co się wstrzymywać.
aina fajna kiecka, widziałam na zakupowym, jeszcze do tego czadowe kolczyki i będzie git.
Mnie tam też coś ściska jak widzę malutkie bobo, ale najbardziej to ściska mnie jak pomyślę, że może mu się krzywda dziać.Moja koleżanka pracuje w adopcjach, to to co się dzieje w domach dziecka to koszmar w biały dzień.Nie wspominając co się działo w rodzinach skąd trafiają tam dzieci.
Mogę jeszcze posmęcić, że mam teraz okazje popaść w pracoholizm.Ale nie chcę i bronię się głównie aspektem finansowym, czyli stawiając mocno wygórowane wymagania.Poza tym postawa ZEN mi to ułatwia i nie podniecam się nie wiem jakimi perspektywami.
Dzisiaj basenowaliśmy, niestety większość czasu spędzamy w szatni, bo trzeba wejść do większości szafek:-D i się w nich zamknąć i posiedzieć w celu medytacji.
Hope wystaje bo takie ujęcie, nie ma co zazdraszczać.

Hope będę, będę P obiecał,że mnie podrzuci jak szefowa pójdzie na wolne:-p w sierpniu, ale zaznaczył,że jak podrzuci to dopiero wieczorem odbierze,żeby mógł od żony odpocząć, a chwilę temu kwiczał,żebym do domu wracała:eek:
Jaipur dziękować:) Na samą myśl o domach dziecka mam serducho boli, mam nadzieje,że dzieciaki trafiają do dobrych ludzi,którzy oddają im całe swoje serce, nawet nie chce myśleć o tym, co niektóre przeszły w swoich rodzinnych domach i tych które nigdy nowego, kochającego domu nie znajdą.
Prezes wie,że przed kąpielą medytacja musi być! A potem pewnie panny wyrywał na basenie na gołą klatę:-p

reklama
aina panny... panów tez czarował.Aż jeden robił dla niego wodne "akuku" czyli nurkował i wynurzał się.
Chociaż nie wiem czy to nie za sprawą spadającego dołu od mojego kostiumu tak się zainteresował:rofl2:

Do góry