reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej dziewczynki:)
wróciliśmy wczoraj do Szczecina, tydzień wcześniej niż planowaliśmy...
mały śpi, więc śmigam nas rozpakować:)

później poczytam co u Was:)

reklama
witam z kawką:-)
zakatarzony dzieć spi więc mam 5 minut
dzięki dziewczyny za miłe słowa,wczoraj spotkałam Tomka (ojca) nie umiała powiedzieć ani słowa zaraz go w gardle zatkałao i tylko zęby zaciskał :-(
karolka witaj wypoczęta no i foteczki prosimy
lepi ja tam nawet nie podejmuję pieczeniowego wyzwania,taki mam cudny piekarnik
basiek dawaj cukinię,uwielbiam w każdej postaci:-),moje dzieciaki zresztą też
madzik nie narób się kobitko,nogi na biureczko kawa i pączek do ręki
a teraz zmykam bo idę do fryzjera na 13,będę piękna że hej:-)

ale jestem wściekła!!!
niby komp naprawiony a działa jak stare próchno! stronki się zacinaja.. przed chwila napisłąam posta to mi sie wszytsko skoasowało bo mi sie zablokował komp i musałam go zresetować ! do duuuu z tym :/

ale tak w skrócie co pamiętam:
karolq witaj sprowotem :-) jak było ?? pokaż zdjęcia i opowiadaj :-)
stynko powodzonka z w staraczkach :-)
paula to Ci mała zrobiła sobie fryz hehe :-)
no a co do dziecka kolezanki to bardzo współczuję :-( i trzymam kciuki żbey było dobrze ...

więcej chyba nie pamiętam :/

Witajcie.
Na samym wstępie chciałam wam oznajmić,że......ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hura.gif1963.gif
Tak bardzo się cieszę! Nie wiem na jaką ocenę,ale ważne że zaliczone i spokój do października! :)

Tak poza tym to chłodno u nas i chyba coś mnie bierze,bo swędzi w nosie i katar mam.

jaipur staram się pamiętać tylko te dobre chwile. To ja go zostawiłam,ale powodu nie pamiętam.Coś przeskrobał. Potem poznałam M i szybko wyszłam za mąż. Nie żałuję,ale czasem myślę jakby to było...W końcu byliśmy ze sobą 3 lata...
jolek ostatnio śmiałam się do Gabi,że co jej ząbek wypadnie to przykleimy Remikowi. Uśmiałyśmy się :)
basiekkk ja tez ubiję madzik za ten przepis. Pokusiłam się i zrobiłam w sobotę w formie babki i zniknęła w 15 minut jeszcze gorąca! Już domownicy proszą o DUŻĄ blachę! A na winko zapraszam jak się zrobi :)

No nic.Lecem

Witam sie;)

Jeszcze nie nadrobilam moze uda mi sie wieczorem;)

Wakacje udane wypoczelam tylko Zuza sie zrobila strasznie niedobra caly czas kogos bije jak cos jej nie pasuje. Cale dnie czy deszcz czy slonce mala chodzila na boso nie dala sobie za nic zalozyc butow;) Ogolnie wyszalala sie;) Ja wrocilam z jakimis liszajami no i dzisiaj u lekarza bylam i mam antybiotyk i cale stopy zaropiale w ppachwinach i pod pachami chrosty masakra umre jak to nie przejdzie;)

Zdjecia dodam tylko musze zgrac troche;) a za 4 tygodnie znow nad jeziorko juz sie nie moge doczekac;)

Witam
Mamy szpital w domu ja i małż na antybiotykach Nadia nas załatwiła na amen. No a ona tylko katar miała:dry: No a co do nocki to o 1 dostałam smsa że dziecko wstało i mnie nie było to uznało że będzie się bawić. Trochę popłakała bo katar jej przeszkadzał w spaniu no ale dali radę. Ja za to uśmiałam się w pracy tzn. sytuacja była raczej smutna. Podszedł do mnie syn (40LATEK) pacjentki o 2 w nocy :
- Siostro mama umarła, ale wciąż oddycha.
- Skoro oddycha to nie umarła.
- Jest siostra pewna ?? Otworzyła oczy!
-Tak jestem pewna skoro oddycha to żyje.
Hope nie wiem czy przy takim dopingu wokół łóżka będę mogła się skupić.

Dzieci śpią , męża jeszcze nie ma a ja zajadam lody jogurtowe kokosowo ananasowe :tak:

Paula- koniecznie fota z nową fryzurką :tak: a z tatą szkoda że tak to wygląda....
Karolqa- ale od czego kurcze kotek coś takiego ? od wody czy co ? sami byliście w ogóle czy z kimś ? może daj konkretne namiary na miejscówkę ? a za miesiąc wybywacie w to samo miejsce ? :-)
Styna- uff dobrze ze w miarę ok minęła ta pierwsza nocka :tak: a z tymi choróbskami współczuję i dużo zdrówka życzę :*
Aina- fajnie że już jesteście :-)opowiadaj co tam u Was ?
Persefona- brawo brawo! Gratulacje! to ja już wolę te moje komary niż osy! brrrrr
Kamcia- to kurcze zgłoś temu co naprawiał że nadal do kitu i niech to poprawi!

Futrzaczku szwagier moj mial tego liszaja on zarazil corke ona mnie i tak dalej poszlo ja przechodze najgorzej bo nawet w japonkach chodzic nie moge, pach golic nie moge ani perfumowac poprostu dziekuje ze nie ma upalow i dodam ze piczuchy tez golic nie moge bo tam tez liszaj;/

Na wczasach bylismy w wachabnie to jest poczatek wielkopolski mamy tam wlasny pomost dojscie do jeziora. Strony nie ma zadnej ale ja mam kilka zdjec do zareklamowania to jutro moge dac bo bede zdjecia wgrywac;) my tam od 5 lat jezdzimy juz;)

Witam!!
Karolq o kurcze masakra jakaś z tym liszajem, współczucia i życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrówka!
Futrzaczku u mnie tez Oli już śpi, męża nie ma i ja tez zajadam loda śmietankowego w polewie czekoladowej mniam mniam!!
Styna zdrówka dla Was!!
Ainka a jak tam Synuś już zapomniał o cycaniu nocnym??
Persefona wielkie gratulacje!!

reklama
Stynka zdrówka dla ciebie i mężula,no i dobre to z tą mamą
Karolka wylecz się szybko
persefona wielkie gradki zdolna babaka
kamcia reklamuj,a co do poprawki
futrzaczku nowej fryzury nie ma,tyllko odrościk pofarbowany:-)
u nas katar leje się z nosa strumieniami,mały bąk marudny jak "stara baba",od dwóch nocy wydaje mi się że w ogóle nie śpię, czekam z niecierpliwością aż mu w końcu przejdzie
miłej nocki kobietki

Do góry