reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć laseczki. Nie mam czasu na kompa, cały czas coś działam i starszy dzieć siedzi i gra. pogoda nam kurcze nie dopisuje:/
Igor bardzo dobrze reaguje na towarzysza:)Jaki się wygadany zrobił glutek mały. Dziś się popłakałam ze śmiechu z niego:)

Lepi mój chrześniak ma swoje zagrywki ale i tak go kocham. Zresztą on dzięki nam wyrywa się trochę z powalonego klimatu w domu.

Basiekk jak masz za dużo cukinii to ja poproszę :):):) UWIELBIAM!!!

Futrzaczu Matusia
już tydzień na wczasach:)

Aina czemu wcześniej wróciliście, tęsknota Was dopadła??

Paula i jak po wizycie u fryzjera??Zdjęcie prosimy :tak:
Zdrówka dla Bartusia. Żeby tylko siostry się nie pochorowały.

Persefona
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! A i na winko się wpraszam bo uwielbiam swojej roboty:):)

Karolq taki syf tam był że Ty się takiego świństwa nabawiłaś??? Za 4 tyg. jedziecie w to samo miejsce??
Szybkiego powrotu do normalności:)

Styna super,że sobie poradzili bez ciebie. Zdrówka Wam życzę :tak: A ten syn pacjentki to normalny?? U Was odwiedziny są 24h???

hej:-)

Persefona gratulacje!!! Zdolna kobita z Ciebie:-*

karolq super,ze wakacja udane. czekamy na zdjecia z niecierpliwoscia:-)i zdrówka!

styna współczuje chorubska:-( dobrze ze Nadia lepiej to znosi:-)

paula Misiowi tez zdrówka, biedaczek, przeciez musi przejsc:-)

Witam sie;)

Paula zycze zdrowka w domu i zeby katar nie przeszedl na innych;)

Jolek to nie tam swinstwo bo szwagier tydzien prezed wakacjami to byl juz w trakcie leczenia jak przyjechalismy na wakacje to corka siostry za uchem miala jakby ugryzienie komara pozniej sie rozroslo. Tak za 4 tyg w to samo miejsce;)

U nas pogoda do duszy ale sie ciesze bo nie musze wychodzic na dwor wiec nie zal mi Zuzy :) dzisiaj nadrabiam ten watek zobacze co tam sie ciekawego dzialo mam jakies 30 stron;P

Witam z rana:-)
U nas słoneczko, choć chłodno rano. Ale później powinno się poprawić. Szukam niani bo teściowa chce 2 miechy urlopu
:confused2:. Niby już ustalone, że moja mama zostanie i mój brat student, który ma teraz wakacje będzie pomagał, ale martwię się , że namieszamy tymi zmianami dziecku w głowie. Tutaj była w swoim domku, znajome otoczenie i w ogóle. A trzeba będzie ją dowozić do dziadków. Może wezmę kilka dni urlopu i pobędę z małą u mamy, żeby się przyzwyczaiła.
Choć da sobie rade bo jest towarzyska bardzo, nie boi się ludzi nic a nic, wręcz przeciwnie.
Joluś poważnie chcesz tej cukinii? Mogę Ci wysłać noł problem:tak: Myślę, że nic jej się nie powinno stać. Super, że Iguś taki wygadany się zrobił.
Karolq o matko, współczuję z tym liszajem. Mam nadzieję, że zagoi się szybko.
Ainka pisz co u Was? Jak minął pobyt u mamci. Mało nam piszesz ostatnio a my tęsknimy.
Stynka współczuje choroby, kurujcie się.
Paula zdrówka dla Bartusia
Madzik cześć:-) <wybacz, że się Ciebie czepiam przy każdym wpisie, ale jesteś moim sojusznikiem doli i niedoli:-D bo musisz koczować tak jak ja, choć nie chce się okrutnie:confused2:>
I wstręciuch Hope mnie dzisiaj wzruszyła, nawet o tym nie wie, dała zdjęcie na fejsie takiej tyciej Jagódki i kurcze mój instynkt macierzyński tyka, i marze o takim drugim bąbelku i zastanawiam się jak to będzie:confused2: czy Marti będzie dobrą siostrą, zabierzcie te myśli ode mnie:baffled:.

Ostatnia edycja:
Hej hej :-)

u Nas dziś okropnie zimno i deszczowo ... buuu

dziś w planach jedynie zakupy bo lodówka świeci pustkami , umyłam sobie ją ładnie i teraz czeka :-D

Basiekk- a ja tam wcale nie będę Ci odganiać żadnych myśli :-D:tak: :-p Marti na pewno będzie cudowną siostrzyczką :tak: :*
Karolqa- aha takie buty kurcze mam nadzieję że szybko się tego pozbędziesz :tak: a cenowo jak tam wygląda i jakie warunki w domkach ? i jak jeziorko czyste ? i czy jest plaża jakaś mała , plac zabaw , bar ? mam nadzieję że Cię nie zamęczam :-D
Jolek- fajnie - macie wesoło a co takiego Iguś zrobił ? może skoczcie na jakiś kryty plac zabaw jest coś takiego u Was ? to chłopaki się wybawią :tak:
Andzia- kobieto gdzie Ty się podziewasz ??? :* co tam nowego ??? jak młodzież ? :*
Kamcia- leniuchu :-p a Wy macie jakieś plany urlopowe ?
Paula- zdrówka dla bąbla :-)

Witam się. Dziś dyżur od 10 do 18. Nie znoszę tego:no:
Basiek, staraj się staraj:) ja też już mogłabym mieć drugie, ale ze względów finansowych, póki co lepiej by było, gdyby się nie trafiło:)
Paula, oby katar minął jak najszybciej.
Karolq, super, że wakacje udane, ale z tym liszajem to masakra. wracaj szybko do zrowia.
Aina kochana, pisz co u Was słychać nowego, bo my tu tęsknimy.
Joluś, fajnie, że chrześniak może liczyć na Was. Zawsze to inaczej gdzieś się z domu wyrwać, chociaż na trochę.
Kamcia, oddaj tego kompa z powrotem do naprawy, po co się męczyć.
Persefona, gratulacje! Zdolny babsztyl z Ciebie;)
Styna, współczuję choróbska. A w pracy to widzę różne masz przeboje:)

Chyba więcej nie pamiętam.
Zmykam do roboty. Buziole.
Aha, wczoraj robiłam ciasto 3bita dla mojej siostry na urodziny:) Dziś spróbuję jak smakuje, może to też mi się uda:)

Hej dziewczynki,
Alex Jaś juz całkiem zapomniał o cycaniu nocym, śpi pięknie cale nocki. Czasami zbudzi się tylko po to,żeby się przytulić. A jak u Was kochana? Będziecie próbować? My niedługo będziemy kończyć cycanie w dzień, pójście do żłobka coraz bliżej...
Joluś stęskniliśmy się:) Tęskniłam za domem, P dzwonił,żebyśmy już wracali. A jak wróciłam zatęskniłam za Mamą, bo już zaczełam się przyzwyczajać, błędne koło:p
Basiek, Madzik, Futrzaczku pobyt u mamy udany:) Jaś zakochany w naszym psie, którego tam zostawiłam:) Podróż samolotem w miarę spokojna, Jaś zabrudził połowe samolotu:D stwierdziłam,że teraz jak będę jechała do mamy to tylko samolot, szybko i taniej niż pociągiem. Miło nam,że o nas pamiętacie:zawstydzona/y:
\
Basiek ja chciałabym starać się o kolejnego maluszka jak Jaś skończy dwa latka:-) Marti będzie dobra siostrzyczką:)
Stynka życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka:)
Persefona gratulacje:)

My w sierpniu mamy dwa weselicha, sukienkę kupiłam więc mam z głowy, teraz tylko buty i kolczyki:)
Odpoczywam sobie od upałów, ale powoli tęsknie za słońcem. Złożyłam papiery na magisterkę w sierpniu będą wyniki. Powoli nastawiam się na przeprowadzkę i myślę, jak to wszystko rozpracować. :-) Mały śpi więc uciekam pod prysznic. Do później:)

Witam!
Ainka super, ze tak łatwo Wam poszło z tym cycaniem, my nadal w kropce, ale to moja wina bo brak we mnie konsekwencji i dyscypliny. Ale na pewno w sierpniu na 100% będziemy sie oduczać, bo we wrześniu powrót do pracy:( Moze i bym teraz już zaczęła pomału ale pod koniec lipca jedziemy do mojej rodzinki niedaleko Bialegostoku i boje sie podróży bo wiadomo Oli nie lubi jeździć a cycek może nam troche jakos umili ta podróż hehe. Juz nie mogę się doczekać tego wyjazdu bo spotkam sie mi.in. z moja kuzynką która przyleciała ze Stanów. No i mamy zamiar odwiedzić Białystok moje studenckie miasto oj jak ja tęsknie za tym miastem i tamtymi czasami ahh.

Madzik oby Ci czas szybko minął w pracy:)

Pozdrawiamy z deszczowej krainy:)

reklama
Aina polecam tego sprzedawce tanio i fajne;)
KAMIENIE NATURALNE ŚLICZNE KOMPLETY*SREBRO*GRATISY (2403060371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Futrzaczku tak bar jest od 14 w sezonie letnim sa tam pilkarzyki ping pong jakas hustawka w tym roku tam nie bylam ale chrzesniak 3 letni codziennie:p Plaza osobna tez jest a czy czysta woda wsumie nie najgorsza niewiem jak w inych miejsach jest.

1.jpg tu jest jeden pokoj my zawsze laczymy lozka wtedy wiecej osob sie zmiesci bo placi sie 100zl za domek nie wazne ile osob jest ale chcemy go przekonac zeby bral od osoby bo niektorzy sami chca jechac i wtedy drogo

4.jpg obok mikrofali jest wejscie i odrazu kuchnia po prawej lazienka i na wprost wejscia ten pokoj

5.jpg tu jest drugi pokoj teraz jest lekkie przemeblowanie ale chyba jest lepiej;)

6.jpg 2 czesc pokoju

7.jpg lazienka mala no ale da sie wytrzymac

8.jpg domek z zewnatrz

10.jpg nasz pomoscik z 10 metrow od domku

i jeszcze jest prysznic ale to zobaczysz na zdjeciach z Zuza;)

Do góry