reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam wieczorkiem
no i odwiedziła Paulisia lekarza ma obozie,coś jej oczka czerwieniały i łzawiły od dwóch dni:-( dostaje jakieś kropelki do oczek i jakiś syrop odczulający,ja myslę że to ze słońca ,ale zobaczymy jak przyjedzie odwiedzimy naszego lekarza o okulistę
a ogólnie to pani bardzo ją chwaliła :-) i tu pękam z dumy;-)
uciekam bo mnie Madzia woła bo zaliczyła długą późną popołudniową drzemkę
dobranoc kobietki
Jolusia twoje nózki też się zmieszczą i jeszcze będzie miejsce

reklama
Paula no to zdrówka dla Paulinki:) Super że pani ją chwaliła,oby tak dalej:)

Wiecie co przez to ciepło jeść się nie chce i jutro mam trzeci dzień kapuśniak na obiad:/ Uszami mi zacznie wychodzić :confused2:
Narobiłam dziś koktajlu z truskawkowo bananowego i się chłodziliśmy przez całe popołudnie.

Joluś- lodówka a raczej zamrażalka dała radę a że mięska nie miałam więc spoko nie jest źle.
ooo koktajlu bym się napiłaaaa!
Paula- ojjj biedna niuńka mam nadzieję że jej przejdzie i dalej w pełni będzie mogła się cieszyć kolonią ! i super że Pani ją tak chwaliła :tak:

Bry :-)

Buły zeżarte, jutro zabieram się za jagodzianki bo jedziemy na jagody :rofl2:

Paula odważną masz córę i Ty odważna, ja bardzo źle wspominam pierwszą kolonię w 1 klasie i nie wysłałabym dziecka w tym wieku. Mam nadzieję, że Twoja będzie miała lepsze wspomnienia :-)

Styna bardzo Cie nie lubię za te staranka, ja już nie mogę i jest mi z tym źle :-D:crazy: Sama perspektywa posiadania kolejnego dziecka jest cudowna!

Basiek zgodnie z prośbą o coś więcej oto proszę:

COŚ WIĘCEJ

:-p:-D:-D:-D:-p

Hope jak to nie możesz teraz chłopaka do kompletu dorób :-D

No ale poważnie boję się bardzo ale wiem że jak się teraz nie odważę będzie coraz trudniej z czasem .Dzisiaj oglądałam ostry dyżur akurat laska bliźniaki rodziła i stwierdziłam że już nie będę więcej ogladać filmów z porodami.

Pizze zrobiłam więc zmykam jeść:-p

Cześć laski, chyba trzeba się zebrać do spania,
a wieczór nader ekscytujący.
No ale małż musiał się wykazać, bo bym mu auta nie pożyczyła:rofl2: swoje dzisiaj załatwił, to teraz będzie się prosił:rofl2:

miłej nocki,
miłego staranka dla styny;-)(oczywiście,że troszkę zazdroszczę, ale my poczekamy z drugim, bo dziecko to naprawdę poważny projekt:-p trzeba grunt przygotować)
a jutro ładnego poranka.

Ostatnia edycja:
reklama
Jaipur a co mężulek ze swoim zrobił autkiem???
Przegoniliśmy Was y zębami czy masz nieuaktualniony suwaczek ?

Styna co to dla Ciebie poród...przeżyłaś trzy przeżyjesz i czwarty :-D

Do góry