reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hello kobietki!!!
Jolek poród to pestka a co tam z moim doświadczeniem, ale cała ciąża to już nie przelewki, ostatnio mogłam wypoczywać teraz jest Nadia złodziejaszek czasu wolnego, tzn. ja już nie wiem co to czas wolny.

reklama
Cicho tu dzisiaj cicho . Wszystkie z pogody korzystają pewnie. U nas od rana deszcze i burze. Popołudniu się poprawiło,ale i tak w domu siedzimy bo młody ze smarkiem wstał:( Mnie coś chyba też sieknie bo od godziny kiepsko się czuję,zaliczyłam też popołudniową drzemkę.

Stynka Nadia u niani a Ty do góry brzuchem będziesz leżeć :)
Udanego weekendu kobitki

jolek nie wiem co zrobił, poprostu mu stanął :rofl2: na środku drogi.Co tam w nim jest to nie wiadomo, bo dopiero go odholowali.Ale to służbowy, więc pal go licho.

my dzisiaj korzystali z pogody, czyli hamakowanie i drinki nad basenem(z niekapka).
Juniorek padł o 18, ja razem z nim na godzinkę, a teraz jem lody i próbuję popracować.

hej dziewczynki,

gorąco tu w zamościu!!! Nie to co w chłodnym Szczecinie...
My po pierwszym locie Jaśka, 50 min zleciało szybko, ale dzieć był mega aktywny:rofl2: Padł, bo dziś pól dnia na dworze szalał. Ja powoli będę nadrabiała wszystkie wątki. Tymczasem popijam zimne piwko i łapię się za książkę.
Jaipur dawajj lody!!!:-D:-D

Jaipur a jak służbowy to niech se stoi :p Tylko małż bidny bo prosić się musi :-D

Aina super,że już jesteś:):*

Ja tam nie chcę ani lodów ani piwa...Popiłam koktajlu truskawkowo bananowego i jest mi dobrze, a na podwieczorek były naleśniki z serkiem homogenizowanym i bananem, a na to polewa czekoladowa. Zjadłam dwa i miałam fulla, młody za to z tatą pochłonął całą górę naleśniorów:)

Kurcze Nadia nie chciała zasnąć dzisiaj, padła nam w aucie jak wracaliśmy z zakupów o 5 ją obudziłam no i teraz niby tarła oczka a spać nie miała ochoty ale w końcu się udało.
Jolek:oo2: moje dziecko nie lubi naleśników:szok: kilka razy jej dawałam i nie chce i koniec.
Aina super że już jest​eś:)

aina wpadaj na lody, mam jeszcze 3 opakowania Haegen-Dazs:-).

jolek Ty się tak nie martw o niego, niech prosi:-D nie ubędzie mu od tego.

u nas też szału nie ma na naleśniory, owszem zje ale napewno nie więcej niż 2.Z mięsem najbardziej lubi.Chłop, wiadomo:-D

Pierwsza dziś jestem

Igor uwielbia naleśniki i na słodko i z parówką :) Pogoda u nas ok. Ciepło, bez deszczu ale i z małą ilością słońca...dla mnie może być. Chłopaki śpią, ja szykuję obiad a potem na długi spacer mamy zamiar się wybrać :):)

Hej

u la la ruch jak na bazarku ;-)

My padnięci po wczorajszym zlocie , cały dzień leniuchowania :-)

ależ piękny meczyk siatkówki - Brawo siatkarze ! - piłkarze powinni się od Was uczyć :tak:

reklama
Do góry