reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jaipur zimny cydr ????

Styna to ty jeszcze od powrotu nocki nie miałaś?? Dobrze będzie,tata się wykaże :):) A jak się czujesz,przeziębienie ustąpiło??

reklama
Hej hej :tak:

Paula- to robię podobnie :tak: mniami mniami :-)
Jaipur- yyy chyba za młoda jestem;-) :-D ale nie mam pojęcia co to cydr?? jakbym wiedziała co to, to może i bym się skusiła !? bo póki co pragnienie gaszę wodą z lodem :confused2:

ok pogoda pogodą ale czy u Was też są te okropne natrętne komarzyce!!!!??? My co wieczór z nimi walczymy!!:wściekła/y::angry:

Jaipur co to ten cydr????
Ja tam żyje na wodzie z cytryną :):)

Futrzaczku u nas niet komarów...Ale jak przez to,że właśnie to napisałam do mnie przylecą to masz kopa :-p

Bry panieny :-)

Idę zaraz do wyra, łysy spać nie daje, wczoraj gnębił do 3 a rano pobudka, zmiana warty, gnębi Purchawa.

Może bułeczka na śniadanko-kolację?:-D Z cynamonem, twarogiem i dżemorem:laugh2:
DSC_0720.jpgDSC_0722.jpgDSC_0725.jpg

Piwo smakowe, fuj, ble uch, profanacja :-p

No i tyle, dni bardzo zajęte, takie życie. O właśnie grzmi, burza idzie.

Hej Wam!
Hope, wstydu nie masz!!!!:-D
Paula, no jak już córcia pierwszą klasę skończyła to przecież dorosła panna,a Ty matka co myślałaś?:-D
Chcieliśmy dziś wieczorem na działkę jechać na cały weekend, ale chyba jednak pojedziemy jutro od rana. Dziś wieczorem chyba za prasowanie się wezmę, bo już rodzina nie ma w czym chodzić:)
Miłego dzionka!

reklama
Hej kochane.
My też jutro na działkę śmigamy:-), mąż ma robić jakieś łuki w naszym domku, a My z Marti będziemy odpoczywać. Taaaa jasne jak znam swoją córkę to zwiedzać działkę:rofl2:. 5 minut w miejscu nie posiedzi. Wczoraj o dziadków byliśmy , moich rodziców znaczy, kąpaliśmy się w basenie takim dużym, Marti zachwycona.

Hope pyszności, ale w taki upał to nawet mi big łasuchowi jeść się nie chce:-D. Napisałabyś coś więcej a nie tylko bry:-D.
Paula uśmiałam się z córci

Do góry