reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku kawusię robie sobię taką zaparzam kilka filiżanek ulubionej kawy i ulubionym cukrem :-) studzę,wstawiam do lodówki czekam aż będzie bardzo zimna (noc wystarcza) :-) wyciągam z zamrażalki lody śmietankowe wrzucam do nalanej szklaneczki z kawą dużą gałkę loda na to bita śmietana oczywiście dużo i się opijam aż mi gardło mrozi :-) polecam jest pyszna, do kawy nie daję mleka bo jest za tłusta ;-)
Jolusia cocia pojechała na 10 dni nie daleko od domu,ale przecież i tak po nią nie pojadę,ona nawet zabroniła mi dzwonić bo to przecież wstyd jak matka na obóz dzwoni,mówi że przecież ona już SKOŃCZYŁA PIERWSZĄ KLASĘ:-) to chyba świadczy o dorosłości sama już nie wiem:-)

reklama
Hello ja w pracy byłam:szok: Dobrze że mi opiekunka wczoraj przypomniała że dzisiaj idę bo ja się na jutro nastawiałam no ale w ten sposób już weekend mam. Mam stresa bo w przyszłym tygodniu mam nockę i nie wiem jak to z małą będzie. U nas też było dzisiaj słonko więc korzystałyśmy i poszłyśmy na spacer do parku na rowerek. No i dość długo na nóżkach.
Paula super że córcia taka odważna ja uwielbiałam kolonie:)

reklama
styna no jak to jak będzie, Nadia się wyśpi a mama wróci rano padnięta
ja nie lubię opalania:-p cały rok filtr 50:-D ale i tak mi chwyta ciało szybko.Ale samo ciepełko uwielbiam.
Juniorek ma karnacje po mnie, mimo smarowania 50 ma łapki jak mulat.
ech kolonie, to były czasy, a jakie numery tam odchodziły.Ale może nie będę się zagłębiać w temat, bo jeszcze narobię niektórym mamuśkom stracha(no wiecie, młodzieńcza fantazja;)

nie ma to jak zimny cydr, pyszotka! mogę odstąpić puszkę dla spragnionej duszy

Ostatnia edycja:
Do góry