reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka dziewczynki. Ja jak zwykle w przelocie jak młodzież śpi. Poprawiłam wczoraj suwaczek i dodałam dwie dolne czwórki a tu niespodzianka bo i górna się wykluła. Całe szczęście bo to ta co krwiakiem podchodziła.

Matusia reksio to niech domu pilnuje a nie za Wami się wlecze. Twoja Majcia jest rozbrajająca:)
Matusia super uczczenie rocznicy :)

Madzik gratuluję zębulków.

Futrzaczku mam nadzieję,że wszystko w porządku.

Persefona to Ty za kelnerkę robiłaś na imprezie??? Za bardzo Cię wykorzystują w tym domu !! Trzymam kciuki za pozytywne zaliczenia &&& a i za super zabawę w ten weekend:)
Co do imion to fajne są Filip i Mateusz.Mi się podobały,ale w pobliżu zarezerwowane były więc odpuściłam.
Gratuluję nowych ząbków Remikowi i coraz to więcej odwagi w chodzeniu:)

Lepi mam nadzieję,że pogoda Wam dopisze na urlopie :)

Ooooooo młody wstał.Posadzę go na nocnik i postaram się doczytać...

Basiekk aż mi ciary przeszły jak przeczytałam Twój post. Co za skur*ysyństwo!!!!! Jak tak można. A żeby temu złodziejowi łapy uschły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mojej siorki część kwiatów wsiąkła!
Cieszę się że pobawiłyście się na imprezce i że Marti taka wesoła. Ty wczoraj jeszcze kaca leczyłaś :p

Ech pogoda do bani, zimno wieje i pada więc kiblujemy dziś w domu na 100%. Obiad muszę ugotować lenia mam:(

Pisałam na zdjęciowym,że wczoraj M się dopadł do nożyczek i ostrzygł na krótko mojego syneczka. Mam nadzieję,że loczki odrosną bo jak nie to tata ma obiecanego kopa!!

reklama
Jestem , ale zła bo Szymek nie chce jeść zupki wrrr, a Filiś śpi .

Jolek- uj z tego wyszło bo okazało się że mam jutro wizytę! i tylko na darmo pojechałam ,ale to nic poważnego tylko tableteczki :tak:
Basiekk- :angry::wściekła/y::no: nie wierzę!!! masakra jakaś! matko jak im współczuję ! ale swoją drogą to gdzie trzymali te pieniążki??? mój D wszystkie trzymał w wewnętrznej kieszeni fraka i ni huhu gorąco było ale nie ściągnął :no: , jejku tak mi ich szkoda na pewno już się tak dobrze nie bawili co nie ???
Persefona- jejku to ładnie Cię załatwili :no: mocno trzymam kciuki za pozytywne wyniki ! :-) i brawo za postępy młodego ;-)
Lepidoptera- pewnie ! każde oderwanie od codzienności da powera , będzie super :-)

Basiek o kurcze to skur..... współczuje bardzo tym Młodym!
A u nas zginęło 100 zł z welonu, jak goście wrzucali żeby z nami potańczyć!
Madzik, Jolek gratki ząbków!
Hope gratki dla Jagodzi!
Persefona ale Cie urządzili z ta imprezką> kciuki zaciśnięte zw wyniki egzaminów!
Lepi udanego i słonecznego urlopu!
Matusia super ze rocznica udana, a teściówki mam nadzieję, ze jednak nie zabierzecie bo co to byłby za urlop!

U nas ok, młody spi, bylismy na krótkim spacerze bo wiatrzysko, ze hoho. Oli nadal zasmarkany, siedzi mu to dziadostwo strasznie głęboko i do tego ten katar jest strasznie gęsty! Jutro chyba sie przejdziemy do lekarza.

Futrzaczku a Tobie dni się powaliły ??? Ja cały dzień myślę,że dziś środa.

Alex zdrówka dla Olinka. My dziś w domku przykiiblowaliśmy, za to tata się zlitował nad syniem i idąc do sklepu zabrał go ze sobą na mały spacer:)

Hej Laski:-)
Przygarniecie mnie jeszcze:zawstydzona/y:
Na wytłumaczenie swojej nieobecności nie mam nic jakoś tak kilka dni miałam napięte co do min a później wypadłam z obiegu no i mnie nie było:zawstydzona/y:

Joluś- położna się walnęła :crazy: a ja nie skojarzyłam i ot jutro jadę znowu
Agacio- nareszcie! nawijaj co u Was !??? :-)

Młodzi śpią , a My oglądamy filmik. kurde jakoś tak łyso bez meczyka ... a co będzie już po Euro hmmmm ;-)

Joluś a nie obraziłabym się ;-)
Futrzaczku u nas nic nowego wszystko po staremu Franek szaleje wszędzie go pełno. Zrobił się okropnie niedobry wymusza wszystko płaczem a jak nie skutkuje to rzuca się na kogoś kto jest pod ręką z zębami i pięściami:baffled::no: chatka pnie się w górę ale końca nie widać heheh.... Ja mam teraz tydzień urlopu ale kiblujemy w domku bo mąż w pracy i kasy na jakiś szaleńczy wyjazd brak:sorry2:

reklama
Agacio ja też bym się nie obraziła :p w jakiej ty sieci jesteś???
Franczesko taki niedobry???? oj mam nadzieję,że mu to minie szybciorem.
Ja na Igora akcje wymuszacze nie zwracam uwagi i szybko mu płacz mija.

Futrzaczku
położna doopa!!! Po euro zrobi się lato i na tarasiku będziesz się byczyć po męczącym dniu:p

Jaipur co tam u Ciebie?

Do góry