reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się poweekendowo. Od dzisiaj nie pracuję już za dwa etaty, tylko za trzy. Fajnie, nie?:crazy:
Właśnie zaczęło padać:( Chyba już jesień przyszła.
My mieliśmy w weekend piękną pogodę, więc całą sobotę siedzieliśmy na działce, a w niedzielę byliśmy na żaglach:)
Alex, współczuję Twojemu ojcu. Mimo, że to niezawiniony wypadek, to taka sytuacja zostaje w głowie pewnie już na zawsze.
Joluś, cieszę się, że Igi się zakumplował:) I gratuluję zęboli:) U nas w tym temacie nadal cisza.
Styna, trzymam kciukasy za starania &&& Powodzenia:)
Słońce wyszło. Zwariować można.

reklama
Hejka

Stukam się kawusią , Filiś śpi i zaraz biorę się za obiadek - dzisiaj pomysł na gulasz :-D:-)
Wczoraj byliśmy an wsi u mojej siostry , dzieciaki się wyszalały i zasnęły w powrotnej drodze ,a My oglądaliśmy sobie meczyk ughhhh co za emocje! całym serduchem byłam za Włochami :-) jak pomyśle o "Rooneyu" to mi się nie dobrze robi - tfe brzydal!

Maja- odpowiem króciótko odpukując w czoło - TAK :-)
Joluś- oejj to okropne ... też bym miała ten widok przed oczami dlatego m.in nie oglądam horrorów bo za długo we mnie to siedzi.... ale fajnie że Igi się z dziećmi zaczyna bawić to bardzo potrzebne :tak: i fajnie że wizyta u teściów ok :-)
Alex- jejku jejku biedny tatuś :-( na rondzie taki straszny wypadek to prędkość musiała być bardzo duża tej dziewczyny auta...
Lepidoptera- nie jesteś złą mamą! każdemu czasami mogą puścić nerwy :*
Madzik- :angry::wściekła/y: ja Ci dam jesień! ;-):-D ojj a z robotą to Ci nie pozazdroszczę :no: a przypomnij czymś się dokładnie zajmujesz?

Futrzaczku, pracuję w znienawidzonej przez wszystkich Polaków skarbówce:) Niestety sezon urlopowy już u nas w pełni. Ja dopiero w sierpniu idę. O ile oczywiście wcześniej się nie wykończę:)

Hej tam poweselne dziewuchy!!! Gdzie jesteście? Opowiadać natychmiast jak było!:) Jest poniedziałek, godzina 10, wstajemy, wstajemy!:)

Witam sie;)

Jestem i ja my bardzo zadowoleni po weselu;) mala sie ajadla wybawila ;) byl dmuchany zamek i trampolina poskakala ladnie;)

Straszne te wypadki co mowicie dziewczyny ale niestety czasem nie mamy wplywu co sie dziejena drodze. My uwazamy a ktos jezdzi jak wariat;/

Madzik o to niewesoło masz jak za 3 pracujesz!
Karolqa- super że się wybawiliście!

Ale wietrznie dzisiaj! Chyba będziemy kiblować dzisiaj w domku!!

Cześć laski,
ale mieliśmy marudny weekend, nawet spanie dzisiaj nie szło.Niech już wyjdą te trójki i będzie komplet:-p

poza tym pogoda znów się robi boska :)))

Cześć kochane. Ja tak na chwilę póki mały śpi. Maruda z niego od rana, a przy tym taka przylepka kochana:) Druga dolna czwórka się wykluła i dalej pnie do wyjścia więc to przyczyna. Pogoda do doopy wietrznie, zimno i słońca brak więc pewnie nie wyjdziemy z chaty:( Proszę te laski co mają pogodę o podzielenie się :p

Madzik współczuję zawalenia robotą:/ Alex wraca od sierpnia więc będzie zapitalać jak Ty się będziesz urlopować :):)

Futrzaczku super że weekend udany:)

Karolq fajnie że się wybawiliście:)

Basiekk i Persefona pewnie jeszcze kaca leczą :-D

Jaipur a Ty dziś w domku??

Styna jak tam powrót do domku?? odezwij się.

Bry :-)

Dziękuję za zwierzaczki dla Taty na Dzień Taty, jedno włożyłam do pizzy a drugie do pulpetów w sosie koperkowym ;-) Zapomniałam poprosić o piwo dla Mojego Taty:-p.

U nas też pogoda do bani od jakiegoś czasu, wiatr chce głowę urwać i co chwila straszy deszczem. a, że dzieć ma gila, nie wychodzimy z domu bez potrzeby. A, że nie wychodzimy z domu, dzieć z nudów zaczął sam chodzić :-):rofl2:

Jaipur czyżby ZEN ząbkowanie poszło w niepamięć?

reklama
Do góry