reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
dołączam do grona samotnych słomianych wdówek hihihi:-D
a swoją drogą jeśli chodzi o teściowe brrrrrrrr wrrrrrrrrrr - chyba wiecie co mam na mysli;-)
miłego wieczorku

Dziewczyny przyszedł do mnie Mikołaj :)))))))) Jak przyjechalam do domu i robilam sobie cos do jedzenia to przyszedł moj M z gory z broda zrobioną z pianki do golenia, w czerwonej koszulce i z czerwonymi bokserkami na głowie krzycząc HO HO HO HO HO HO i przyniosl mi paczkę moich ulubionych slodyczy :) ale sie usmialam z niego i nawet mu zdjecie zrobilam :) mikolaj.jpg

Hej Dziewczyny,

Ja od Mikołaja dostałam nową myszkę do komutera w różowe czachy haha :) teraz jeszcze sprawniej będę działać na forum haha pozdrawiam i życzę kolorowych snów :)

Witam się z wami szybciutko i uciekam, nie mam czasu nawet popisać bo moje córeczki chore a ja z nimi cały dzień sam mam dość.
Czytam was na bierząco
pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

babeczki :) tak jak was poczytałam to zaczełam sie zastanawiac czy by juz nie kupić dla maleństwa kilku rzeczy nowych takich do szpitala, nawet byłam w sklepie dzisiaj popatrzec i porównać ceny. i mam dylemat bo niewiem w co zainwestowac na tego maja... no wiecie na co sie bardziej nastawic i na jaki rozmiar, chyba kupie do szpitala po 2 sztuki wszystiego jedna 56, drugą 62 ( a reszta po starszym ) a Wy juz sie zastanawiałyście nad tym?

***a narazie dobranoc ***

reklama
karolqa- a co ja mam powiedzieć ! mnie to dopiero ciężko przebić a jeszcze urodziłam się o 23.30 więc prawie w Sylwestra ;-):-D
meila- super ten Twój mikołaj niespodziankę zrobił :tak: i witaj w gronie urodzonych na koniec roku:-)

A ja humoru nie mam za bardzo bo mój Damian mnie wkurzył zła jestem i ryczeć mi się chcę...
W ogóle czasami mam tak że zwykła głupota mnie tak wyprowadzi z równowagi że ryczę jakby nie wiem co się stało :dry::confused: też macie takie momenty???

Do góry