reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Nie chce sie pisac z tego wszystkiego naprawde....
Nie ma jeszcze zadnych wiesci.. buu..
Tak bardzo pragne tych NAJJJJJJjjjjlepszych jakie moga byc!!
Pragne ulgi i spokoju tam dla nich...

Bra
- cieszy mnie wysypka Lenonka dzisiaj! Wszystko sie wyjasnilo :) A tez siuski daliscie jeszcze raz na badanko?? Warto sprawdzic skoro jakies bakterialki sie tam pojawily jednak.

My jutro jedziemy do bardzo dobrej pani dermatolog, ktora pracuje w klinice w Katowicach, ale ze wzgledu, ze jest na wychowawczym do wrzesnia przyjmuje tylko u siebie prywatnie w innym miescie. Udalo mi sie jakos do niej dostac.. bo ciezko.. Oby nam pomogla w koncu! Bo antybiotyk i kolejna masc zawiodly.. Plamka jest jak byla.. Na raczce sie odnowilo takze.. Ehh...

reklama
maju oby wam pomogła, daj znac co i jak

siuśki musze złapać jutro rano i zanieść do badania. dziś rano do woreczka sie nie udało , juz nie powiem gdzie sobie można te woreczki wsadzić... :dry::sorry2:

ja tez juz powoli odpadam, także jak cus to jolus byłabym wdzięczna, o każdej porze. jeśli ja bdę miała wieści to też dam znać od razu

Bra nom wiem... mielismy duuuzo prob woreczkowych :] ..
Przyklej malej worek i bosą bez niczego postaw na podlodze, przy czyms oczywiscie, przy kanapie np - pobawi sie i siuski powinny byc - tak nam sie udalo wlasnie.

Dopiero co weszłam na neta i pierwsze co to musiałam zajrzeć na wątek o Filipku, i czekam z niecierpliwością na jakieś info jak sie czuje nasz mały bohater, najważniejsze ze jest juz po.
wszystkiego naj kochane kobietki w dniu naszego święta!
yes2.gif

Agacio gratuluje ząbka:)
Bra dobrze, ze to ta 3-dniówka!
Karolka dużo zdrówka dla Oskarka!
Styna dla Ciebie i Nadii też duzo zdrówka:)
Maja trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę!

A ja dzisiaj na Dzień Kobiet zostałam zaproszona przez moich mężczyzn do ZOO:szok:. Było bardzo przyjemnie, Oli w trakcie oglądania zwierzaczków po prostu zasnął mi na rękach. Potem pospacerowaliśmy sobie i wróciliśmy do domku!

wolę do pojemniczka :tak: postawię małą stópkami w ciepłej wodzie, jak będzie trzeba to i butle podam i siuski polecą :) dzis tak poleciały tylko ten nieszczęsny worek ich nie złapał buuuuuu

Majeczko trzymam kciuki za plamkę,żeby wreszcie na dobre zniknęła! daj znać jak jutro po spotkaniu z Panią dermatolog. Ucałuj Polusie:*
Bra trzymam kciuki za złapanie siuśków! Również buziaki dla Lenonka:*
ja zaraz padnę...

reklama
Do góry