reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie kobietki,
Widziałam wieczorkiem, że była zabawa na całego, ale nie dołączyłam, bo byłam padnięta
joluś, proszę podziel się słonkiem, bo u nas aż ciemno
styna - też bym pogoniła M, gdyby takie coś zrobił, a co do ciacha, to nie wiem, czy to to samo, ale wiele lat temu u mnie w domu też piekliśmy takie pyszne, na tej samej zasadzie.
Widziałam wieczorkiem, że była zabawa na całego, ale nie dołączyłam, bo byłam padnięta
joluś, proszę podziel się słonkiem, bo u nas aż ciemno
styna - też bym pogoniła M, gdyby takie coś zrobił, a co do ciacha, to nie wiem, czy to to samo, ale wiele lat temu u mnie w domu też piekliśmy takie pyszne, na tej samej zasadzie.
Styna ja go kiedyś nie jadłam bo cynamonu nie lubiłam...Ale teraz chętnie skosztuję bo cynamon jest mniam
Aina widzisz jaki ekspres
No to teraz dziewczyny każda bierze po troszku swojego słoneczka i wysyła szybciorem do Lepi
Aina widzisz jaki ekspres
No to teraz dziewczyny każda bierze po troszku swojego słoneczka i wysyła szybciorem do Lepi
lepidoptera
basiek - za raz weekend
jolek - dzięki za tą akcję, ale dziewczyny nie chcą się chyba podzielić, bo nadal chmury na niebie:-(
jolek - dzięki za tą akcję, ale dziewczyny nie chcą się chyba podzielić, bo nadal chmury na niebie:-(
basiekkk
U mnie też chmury ble, ale nic pobalujemy z Kluskiem w domu.
Weekend mamy więc pewnie nawiedzę Was jeszcze wieczorem zaraz po "Na dobre i na złe"
Ale się cieszę, że zaraz utulę Klusię i mamy dwa dni dla siebie , że normalnie ze szczęścia wyjdę z siebie i stanę obok
Weekend mamy więc pewnie nawiedzę Was jeszcze wieczorem zaraz po "Na dobre i na złe"
Ale się cieszę, że zaraz utulę Klusię i mamy dwa dni dla siebie , że normalnie ze szczęścia wyjdę z siebie i stanę obok
reklama
Jolek cynamon jest mniam ja pominęłam rodzynki bo nie lubię rodzynek w cieście zastąpiłam je orzechami.
Lepi oj pogoniłam go i co kupił i tak nie to co chciałam
Potrzebuje bramek nie nadążam za nią już w kuchni siedzi.
Lepi oj pogoniłam go i co kupił i tak nie to co chciałam
Potrzebuje bramek nie nadążam za nią już w kuchni siedzi.