reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej, zabalowało się i teraz kacyk?:-D
Lenonku mały nasz rozbójniku, buziak w czółko!:-)
Joluś u mnie nadal słońca brak:-(

Ja wróciłam własnie ze spaceru i spacerowej walce z moim synem połączonej z poszukiwaniem buta, którego zgubił (znalazłam!!!). Od dziś P ma szkolenie, więc po pracy na chwilkę do domu i wypada. No nic, posiedzimy z Jasiem.\
Jutro od rana tez szkolenie do wieczora. Niech świeci słońce!

Widzisz Paulina bo ja ekspresem wysłałam:) Aina teraz wysyłam też trochę do Ciebie:tak:

Szykowałam się do wyjścia i mi młody w międzyczasie odjechał,więc spacer będzie jak młodzież wstanie :)

Bry :-)

Widzę, że wczoraj bibka była a ja mam ledwo naruszone winko i mocno naruszone rogaliki maślane :-D

Niestety już nie popiszę ani nie poczytam, jęczybuła wstała:dry:

Wczoraj zrobiłam sobie maseczkę z błota, dzieć na mój widok wpadł w dziką rozpacz:sorry2:

Witam
Hope ja ostatnio zrobiłam sobie maseczkę nawilżającą kolor zielony i P powiedział że jak dziecko się przebudzi to on pójdzie bo jak mnie zobaczy to się przestraszy:tak: Więc teraz częściej będę sobie robić:-D:-D:-D

Ja właśnie zabiłam Hermana a jak pachnie. No ale od początku Herman to ciastko szczęścia coś takiego jak u nas są te łańcuszki szczęścia. Więc 10 dni temu mój P dostał od znajomej w pracy takie ciasto tzn. rozczyn ciasto jest na zakwasie przez 10 dni się je choduje dokarmia co dwa dni mlekiem mąką i cukrem a 10 dnia dodaje się resztę składników to jest jabłka wanilię cynamon mąkę cukier olej orzechy miesza i piecze ale pachnie cudownie. Zapomniałam dodać że w 9 dniu dodaje się makę cukier i mleko po czym dzieli na 4 cześci i 3 cześci daje się znajomym a czwartą piecze ja jestem samolub i zostawiłam sobie a co bedę jeść i jeść. Jak macie ochotę to zapraszam pogoda piękna i można na ogrodzie posiedzieć.

He he Styna jeszcze ludzie się w to bawią :):):) Pamiętam kupę lat temu jak moja siorka do domu przyniosła i hodowała ciacho :):)

reklama
Do góry