reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek no niestety od początku :-(
Styna dzięki, spróbowałam czegoś podobnego, spałam z jego miśkiem pod koszulą nocną. Trzymam kciuki by szybko wyszły. U Krzysia kolejne też coś długo nie wychodzą.
Lepi życzę lepszego humorku, a nianię weź na dywanik
Bra pycha :tak:
Karolka85 to niewesoło, spora sumka. Ale cóż poradzić auto potrzebna rzecz.
Matusia nie dla mnie takie dokumenty :no:
Byliśmy na krótkim spacerku, bo strasznie się rozpadało. Co z tą pogodą :wściekła/y:
Mały dziś mega marudny. W dzień miał tylko jedną 30 min. drzemkę. Uciekam zaraz spać, bo padam.
Dobranoc :-)

reklama
Ja nie wiem same materialistki na tym forum :-D:-D:-p

A co tu takie pustki od rana he?????????????????????????????????????????

Witam się. Pogoda zarąbista więc ja szybciorem ogarnę chatę ( tata mi pomoże bo do roboty dziś nie poszedł) ogarnę siebie i zmykam na spacer! :):)

Ypra współczuję Ci tych nocnych pobudek. Pytałaś lekarza co z tym można zrobić.Mojej siostry córa tak się z płaczem budziła,teraz ma dwa lata i jeszcze się budzi ale już dużo mniej.

Matusia
zapomniałam Cię pochwalić.:)

Bra było trzeba zagonić Lenonka do sprzątania ;-)

Jaipur żyjesz jeszcze? :-)

Hej laseczki:-)
Co tu takie pustki?
U nas dzisiaj pada, pogoda ble:crazy:. Popijam kawusię rozpuszczalną.
Mam nadzieję, że dzisiaj urodzi się b.mało dzieci. Przerąbane mieć urodziny raz na 4 lata:-D.
Bra dziękuje za Panią Gacioszkę:-D wypróbujemy dzisiaj. U nas największe salwy śmiechu wywołuje jeżdżenie na koniu <tacie>, mamusia trzyma, a tata jest koniem:-D
Jaipur do której pracowałaś bidulko?

U nas dzisiejszej nocy był rekord pobudek bo, aż 17:szok::confused2:. Dziwnym trafem w naszym łóżku spało jej się dobrze, a jak tylko przeniosłam do łóżeczka pospała 15 minut i znów pobudka:confused2:.

O nic nie mam do nadrobienia:confused2:
Witam się zatem:-)

Jolusiowi życzę udanego spacerku doleniajcie się kochani:tak:
Basiunia współczuję 17 razy:szok:

Ja też niewyspana poszłam spać o 1 a pobudka o 5 więc już drugą małą czarną pochłaniam właśnie;-)

cześć moje drogie :)

na początek basiek :szok: szacun dla młodzieży, toż to chyba rekord ;-) a wam współczuje dziecioki, cóż ja mogę powiedzieć... może nasepną nockę prześpi całą, co by nadrobić? :sorry:

u nas Lenon obudziła się po 3 i bardzo marudziła. ale wydaje mi sie, że ruszyły górne jedyneczki , jeszcze ich nie widać, ale dziąsełko jest jakby grubsze. może to jej dokuczało :-( teraz szaleje po pokoju, powtorka z wczoraj, chce zabawyyyyyyy a do zabawy jest wszystko :-D M wyjeżdża dziś do piątku... i dobrze, odpocznę :-D

reklama
Do góry