reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
aina uwielbiam jabłecznik z budyniem, ah byle do kwietnia ! :-D makowce i wszystkie inne słodkie tez uwielbiam, chodźcie babki do mnie czym prędzej :-D zjem wszystko - jak będzie trzeba , jak wy nie będziecie chciały :-D

sylwia kurcze daj znać jak tam sytuacja się rozwija :-(

basiek kurcze, często się budzi, ale na pocieszenie , to napewno z tego wyrośnie :tak: ... jak ty kobieto funkcjonujesz w ciągu dnia... ???

paulina ja dziś sama w domciu więc przepis na życie oglądam musowo :-)

joluś u nas pogoda też super, aż chce się żyć :-) spacerek 1,5 h zaliczony, akumulatorki naładowane :-)

Hej dziewuchy!
Witam się po przerwie. Komputer mi się posypał i odświeżanie, instalowanie wszsytkiego od początku zajęło troche czasu.
Postaram się Was po nadrabiać, chociaż wątpiwszy czy mi się to uda :zawstydzona/y:

U Nas wszystko ok, kolejny zębisko wylazło ... moje dziecko nauczyło się ładnie gryźć i połykać, więc bez obaw podaje mu rzeczy w kawałkach (w końcu! się nie dławi).
Z M kryzys ... a koleżanka o której pisałam (ta od psychopaty). Postanowiła ostatecznie dać szansę temu #^*&*))_^$^&%#@, więc ja już nic nie moge zrobi, co chciała to ma i juz.
Buziaki, lece poczytać.

cześć dziewczyny,

ja jeszcze w pracy:eek: a wczoraj popracowałam tylko do 2 więc nic nie przelewam koleżance H.:-p
ale dzisiaj było nerwowo,na szczęście siła ZEN jest ze mną:rofl2:

przez ten zasrany:eek: mecz pewnie są mega korki..

Mojeszczęścia gratuluję ząbka:)

Żelka witaj. Nie tylko u Was kryzys. Gratuluję Tymonkowi ząbka i postępów w gryzieniu i łykaniu:)
Koleżanka ma co chciała :/

Jaipur słyszałam,że u Ciebie w mieście ma być centrum dowodzenia na euro. A jak tam lekarz dzwonił do Ciebie w sprawie Juniorka??

Bra u mnie też akumulatorki podładowane aż mi się spać całe popołudnie chce :-D

jolek może i jest,ale nie zainteresowałam się tym.Zresztą ośrodek szkoleniowy policajów daleko, za to gag ma pod nosem:-p
zdziwiłam się, bo korków nie było na mojej trasie.uff Lekarz nie dzwonił, więc mniemam ,ze wszystko ok.

Witam się :-)
Jolek lekarza pytałam, a on na to że z czasem mu przejdzie:wściekła/y: tyle w temacie. Gratuluję długiego spacerku. Nam się udało ponad godzinkę :-)
Basiekk łączę się w bólu, u nas Krzyś też bije rekordy. Odnośnie urodzin, to byliśmy dziś u siostrzenicy męża 8 lat skończyła, a właściwie 2 ;-)
Mojeszczescia gratuluję ząbka :-)
Może udałoby się nam też przepis na życie obejrzeć. Mały tak jak wczoraj wstał o 6, miał tylko 1ą drzemkę 30 min. i teraz po kąpieli padł. Może 2 godz. będzie spokoju. To jego rekord ostatnio.

Jaipur mam nadzieję,że lekarz nie zapomniał sprawdzić i że faktycznie jest wszystko ok:)

Ypra
a u Was...super podejście lekarza. Trzymam kciuki,żeby faktycznie Krzyś zaczął jak najszybciej zaczął wyrastać z tego.A może na nowym mieszkanku mu się poprawi :-)

Głowa zaczyna mi pękać.Młody zasnąć nie chce.Chyba dzisiaj padnę przed nim:/

reklama
Hej

Piekny i cieply dzien u nas! Slonca duuzo :) ..a wczoraj zima byla..potem deszcz hmm.....

Jolus ja tez dzisiaj po 1,5 godziny spaciren, dostalam chyba ataku tlenowego i bardzo bylam spiaca popoludniem... zupka ogorkowa? hmmm, jadlam przez ostatnie 3dni - tez moj B nagotowal :p ..ja dodalam tylko jogurtu i koperku swiezego i byla pyszka!

Jaipur - dobre wiesci znaczy sie, to oby lekarz juz nie zadzwonil :)

Basiekk - omg... wspolczuje, ja czasem wstaje te 3, 4 razy i mam dosc.. Mam nadzieje, ze taki wynik juz sie nie powtorzy! Trzymam &&&& :*

Bra - odpoczywaj kochana! Ale masz dobrze, mmmm :))

Sylwia - no byloby pieknie i u Ciebie .. tylko co z mlodym? kurcze daj znac jak sytuacja!

Ostatnia edycja:
Do góry