reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam kurcze ale ponuro zaszyłabym się najchętniej w łóżku no ale Nadia mi nawet nie da na kanapie usiąść bo muszę z nią siedzieć.

Jolek niby tak można by było pomyśleć ale te cztery to już od miesiąca idą i wyjść nie mogą a ona co noc przez sen płacze a ja nie chcę jej faszerować nurofenem. Wczoraj udało mi sie pomacać dziasła dolne są strasznie spuchnięte góra czerwona i spuchnięta więc może już niedługo.
Lepi musisz niani powiedzieć aby wcześniej przychodziła bo moze ona myśli że skoro nic nie mówisz to jest ok.

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu Lepi dzisiaj bałabym się do ciebie podejść!!!
Wyznacz niani godzinę do której chcesz ją widzieć rano!

Jaipur
masz rację sprawdź, i daj nam znak co Ci lekarz powiedział.

Karolq
i jest suwaczek, gdzie go wcześniej zostawiłaś? :)

Styna
trzymam kciuki,żeby to wkrótce nastąpiło :)

Ech też bym sobie kełbaskę :-p z grilla zjadła a do tego jakaś wiosenną sałateczkę ... marzenie!!

Śmigam jakiś obiados zrobić...

Majunia cieszę sie z normalnej kupci Polinki:tak:
Jaipur chętnie bym pośmigała z Tobą rowerkiem, uwielbiam ale rekreacyjnie zapierniczać nie lubię muszę sobie kupić taki retro jakiś fajny rower...:-)
Lepi mam nadzieję, że humorek powróci...
Karolq buziak dla gwiazdeczki:***

Witam się poczytam szybciutko i zmykam coś młodemu ugotować a już nie wiem co bo nic nie chce jeść nawet filipsów i biszkoptów nie chce:confused2:

Jeszcze nie. M domalowuje rurki, bo pomalował raz i są przebicia!!! W dodatku znawca brał farbę, miała być olejna a jest jakaś inna i słabo kryje te rury więc nie wiem ile razy jeszcze będzie malował. A tak ogólnie już wsio zrobione, można normalnie funkcjonować w łazience.

Witam się zabiegana na chwilkę wpadłam. Dopiero skończyliśmy z Mateuszem lekcje. Jeśli męża nie byłoby w domu - posiedziałabym z Wami.
Buziaki.

reklama
Ja tylko na chwilke.
W koncu dzis dotarlam do lekarza i mam angine, dostalam antybiotyk i mam lerzec w lozku (tylko nie powiedzial co w tym czasie mam zrobic z dzieckiem...).

Na dodatek popsulo nam sie auto i naprawa z czesciami to jedyne 1200-1500 euro, po prostu swietnie :angry::baffled::-:)no::wściekła/y:
A ja chcialam zaoszczedzic w tym roku przynajmniej 2500euro- ciekawe z czego :cool::crazy:.

Mam dosc, ide spac...

Do góry